OVO SVAKI ZVEZDAŠ MORA DA ČUJE! Delije MOĆNOM porukom zovu na ULAZAK u Ligu šampiona!

Autor:

Sport

25.08.2024

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli dočekuju Bode Glimt u revanšu plej-ofa.

OVO SVAKI ZVEZDAŠ MORA DA ČUJE! Delije MOĆNOM porukom zovu na ULAZAK u Ligu šampiona!

Foto: Republika.rs

Delije

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu igraju meč odluke za plasman u Ligu šampiona. Posle poraza od Norveškoj (1:2) od Bodo Glimta, srpski prvak će pokušati da pred svojim navijačima izbori ulazak u grupnu fazu najelitnijeg evropskog klupskog ranga.

Nema sumnje da će delije biti vetar u leđa i 12. igrač Milojevićevog tima, pa su delije pred "utakmicu sezone" izdale saopštenje za sve navijače, koje prenosimo u celosti:

- Delije i Zvezdaši, sada već po tradiciji, prva evropska na Marakani je rezervisana za crveno bele tribine. To znači da svako obuče dres i dođe na stadion. Ovo je akcija koja će se nastaviti i narednih godina, Bože zdravlja, tako da je vreme polako da već svako ko posećuje naš stadion ima u kući dres svog kluba. Navijački, to nije odeća koju današnji posetioci, čak i drugih tribina ne samo Severa nose ali treba barem jednom godišnje da se podsetimo kako je sve počelo.

Na travi iza zgrade, na golovima od 4 dukserice, dok čekaš ručak kući, pa kad završiš ponovo na fudbal da budeš jedan od tvojih omiljenih igrača. To su stvari koje ne smeju da se zaboravljaju, jer je sport, fudbal, pripadnost klubu od malena osnova za jednog navijača. Želimo ovim putem i mlađim generacijama koje su možda preskočile ovakav vid odrastanja, da ukažemo na to kako u stvri ide redosled ako stvarno za sebe želiš da kažeš, ostaću tu dok me noge budu služile!

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde

Zato u sredu, dres na sebe i da ponesemo sva svoja sećanja iz onog parka ili terena iza zgrade, kada smo bili daleko od stadiona i daleko od naše tribine, ali smo krenuli da volimo! Najiskrenija i najčistija emocija i ljubav i uvek je lepo vraćati se na nju jer taj osećaj ne bledi i na zaboravlja se. Nadamo se da će ceo stadion prepoznati stvarnu vrednost ove akcije i da će se priključiti, da svi budemo ZVEDZINA DECA OVIH 90 ILI MOŽDA I 120 MINUTA! 

PONESI DRES, SVI NA STADION! - stoji u saopštenju delija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading