TREBA LI NEKOG DA BESIMO NA TERAZIJE?! MILOJEVIĆ PREUZIMA KRIVICU: Bode je strašan, ali igraćemo pred punom Marakanom!

Autor:

Sport

20.08.2024

23:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spremni su za revanš.

TREBA LI NEKOG DA BESIMO NA TERAZIJE?! MILOJEVIĆ PREUZIMA KRIVICU: Bode je strašan, ali igraćemo pred punom Marakanom!

Foto: FK Crvena zvezda

Trener Crvene zvezde izrazio je razočaranje zbog poraza od Bode Glimta rezultatom 2:1 u prvom meču plej-ofa Lige šampiona, ali je istakao da ostaje optimista pred revanš u Beogradu. Govoreći o utakmici, trener je naglasio da je plan bio da se izbegne upadanje u zamku koju je Bode Glimt postavio, s obzirom na to kako su drugi timovi prolazili u Norveškoj.

Iako su pokušali da skrate prostor, Zvezda nije uspela da bude dovoljno konkretna s loptom, što je protivniku omogućilo da iskoristi svoje šanse.

- Ideja je bila da ne upadnemo u njihovu zamku. Ako ste pratili kako su drugi klubovi prolazili ovde, to dobro znate. Igrali smo na terenu i protiv tima kakvog uopšte ne poznajemo. Hteli smo da skratimo prostore, ali gde smo trebali da budemo konkretniji sa loptom zakazali smo. U drugom poluvremenu je došlo do njihovog umora, našli smo model igrački koji nam je doneo preokret. Nismo smeli da primimo prvi gol na taj način, drugi nisam dobro video.Ja sam uvek optimista. Završeno je prvo poluvreme kako god da se završilo. Igraćemo u Beogradu pred našom publikom i imamo osam dana da se pripremimo za revanš i pobedimo. - započeo je Milojević.

Na pitanje da li su se rezervisti nametnuli za revanš i da li je ranije moglo da se krene u napad, trener je istakao da je teško proceniti učinak igrača na osnovu 10-15 minuta na terenu, posebno s obzirom na iscrpljujuće uslove za igru.

- Ne može neko da se meni nametne za 10-15 minuta. Videli ste da su pojedini igrači imali problem jer mnogo energije crpi igrati po ovakvoj podlozi. Bode igra fenomenalno, stvarno nisam video ekipu koja igra ovako fantastično na ovakvom terenu. Pritisak koji oni ovde stvaraju je stvarno za mene neverovatan i to mora da se oseti na koži. Šta to znači? Imali smo plan, nismo mogli i želeli da se jurimo sa njima. Stajali smo nisko i sigurno tada i nema prostora da se krene gore. - nastavio je trener crveno-belih.

Kritike na račun bekova Zvezde trener je odbacio, naglasivši da su svi igrači dali svoj maksimum, ali da je Bode Glimt pokazao izuzetnu igru, posebno u tranziciji. 

- Ne možemo da sedimo na tribini i da kažemo da su bekovi loši. Imamo Seola i Mimovića koji je danas dao gol, sa druge strane Rodića... Videli ste Haugea kakav je igrač, nisu to slučajno reprezentativci svoje zemlje. Svi oni daku svoj maksimum, ali neki put i protivnik ne dozvoljava. Ovakva ekipa je atipična i igra stravičnu tranziciju. Bode je možda u poslednjjh par godina ostavio i najbolji utisak, spremićemo se za revanš protiv njih što bolje. Nemamo više bekova osim startnih. Rodić ima iskustva, Seol sa levom nogom na desnoj strani - izjavio je Vladan.

A kada su mu postavili da li misli da će Zvezda iskoristiti domaći terene, iduće nedelje, kao večeras Norvežani, trener je bio totalno samouveren.

- Iskreno se nadam da ćemo, bez obzira na godišnje odmore, imati ispunjenu Marakanu. Znamo u kom klubu igramo, daćemo sve od sebe i ostavićemo srce na terenu. Imamo veliku želju da igramo u najelitnijem takmičenju. Imamo dosta igrača koji imaju probleme, ali se nadam da će biti sve u redu - dodao je trener FK Crvena zvezda.

U zaključku, trener je izrazio nadu da će Marakana biti ispunjena u revanšu i da će ekipa dati sve od sebe kako bi izborila plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

- Jel kod nas stvarno bitno ko je kriv? Niko nije bio kriv, sem mene. Da li je neko primio loše, ako je neko kriv treba da ga besimo na Terazije? Ja sam najodgovorniji, taktiku ja pravim i imam puno poverenje u igrače koje biram. Teško je bilo, nije lako igrati protiv ovakvog protivnika - zaključio je Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading