UZNEMIRUJUĆE: Snimak incidenta šokirao javnost - evo šta je prethodilo napadu na Jamalovog oca! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.08.2024

07:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javnost je ostala u šoku.

UZNEMIRUJUĆE: Snimak incidenta šokirao javnost - evo šta je prethodilo napadu na Jamalovog oca! (VIDEO)

Foto: Twitter.com/printscreen/8tv.cat

Uznemirujuće vesti dolaze iz Španije, gde je otac Lamina Jamala, poznatog reprezentativca te zemlje, napadnut na parkingu.

Kako prenose španski mediji Mounir Nasraui, otac poznatog španskog fudbalera Lamina Jamala, postao je žrtva napada nožem na parkingu u španskom gradu Mataro. Sve je počelo tučom koja se dogodila u popodnevnim satima, a kasnije je na društvenim mrežama osvanuo snimak na kom se vidi kako se Mounir žustro raspravlja sa komšijama. Sumnja se da je ova rasprava bila okidač za kasniji napad nožem na Jamalovog oca.

 

 

Španski mediji su izvestili da je Mounir pretrpeo ozbiljne povrede i da je hitno prebačen u bolnicu u Badaloni. U jednom trenutku se spekulisalo da je životno ugrožen, međutim, kasnije su se pojavile informacije da je svestan i da je stabilno. Nakon pružene medicinske pomoći, pušten je na kućno lečenje.

Ovaj događaj je izazvao veliku pažnju javnosti, kako ljubitelja fudbala tako i šire. Mnogi su izrazili šok i zabrinutost zbog napada na oca poznatog fudbalera, ističući potrebu za sigurnošću i zaštitom svih građana, bez obzira na njihovu popularnost ili profesiju.

Pored reakcija javnosti, nije izostala ni podrška porodice Jamala.

Lamin Jamal je putem društvenih mreža izrazio zahvalnost svima koji su pružili podršku i brigu za njegovog oca, ističući važnost zajedništva i podrške u teškim trenucima.

Ovaj incident je podigao pitanje bezbednosti u lokalnoj zajednici i pokrenuo raspravu o potrebi za efikasnijim merama zaštite građana od nasilja i incidenata. Pored toga, postavlja se i pitanje uloge društvenih mreža u praćenju i dokumentovanju potencijalno rizičnih situacija.

Da podsetimo, Fudbalska reprezentacija Španije na dominantan način je stigla do titule na nedavno okončanom Evropskom prvenstvu koje je odigrano u Nemačkoj, a navedeno takmičenje je iznedrilo i novu svetsku fudbalsku zvezdu Lamina Jamala koji preti da zaseni većinu legendi ovog sporta. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading