SUPERLIGA: Radničkom prija Leskovac, Pazarci nastavljaju da tonu!

Autor:

Sport

24.08.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljivo veče u domaćem fudbalu.

SUPERLIGA: Radničkom prija Leskovac, Pazarci nastavljaju da tonu!

Foto: FK Radnički Niš

Fudbaleri niškog Radničkog ostvarili su pobedu nad ekipom Železničara rezultatom 2:1, dok je Tekstilac trijumfovao nad Novim Pazarom takođe rezultatom 2:1 u okviru šestog kola Superlige Srbije.

Niški Radnički započeo je meč veoma odlučno i već u desetom minutu postigao gol. Nemanja Belaković uspešno je izveo penal i doveo svoj tim u vođstvo od 1:0. Nakon toga, fudbaler Železničara Lazar Romanić uspeo je da izjednači rezultat u 34. minutu, nakon sjajne akcije svog tima. Ipak, Nišlije su uspele da ponovo preuzmu vođstvo u 56. minutu kada je Dušan Pavlović postigao gol, postavljajući konačan rezultat na 2:1.

U meču između Tekstilca i Novog Pazara, domaći tim je brzo uspostavio kontrolu nad igrom. Već u desetom minutu, Dejan Đurić doveo je svoju ekipu u prednost, ali je mladi Filip Bačkulja izjednačio rezultat nakon povratka sa poluvremena. Ipak, Tekstilac nije dozvolio da ih izjednačenje obeshrabri, te su brzo reagovali i u 85. minutu Stevan Šavija postigao gol za konačan trijumf svog tima.

Ova dva meča šestog kola Superlige Srbije donela su uzbuđenje i neizvesnost do samog kraja, pokazujući snagu i borbenost timova u domaćem prvenstvu. Podsetimo, fudbaleri Crvene zvezde su danas trebali da odigraju utakmicu protiv TSC-a, ali je susret odložen zbog obaveza oba kluba u Evropi, dok Jedinstvo sa Uba igra protiv IMT-a i meč je u toku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading