IMAO SAM PONUDU IZ SRBIJE! Zoran Tošić još uvek nije rekao ZBOGOM fudbalu!

Autor:

Sport

15.08.2024

19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaler Partizana može još da pruži.

IMAO SAM PONUDU IZ SRBIJE! Zoran Tošić još uvek nije rekao ZBOGOM fudbalu!

Foto: Starsport

Nekadašnji srpski reprezentativac Zoran "Bambi" Tošić (37) još uvek nije spreman da okonča svoju fudbalsku karijeru, mada nije bio zadovoljan ponudama koje je dobio tokom leta. Iako se pominjao povratak u srpski fudbal, do toga ipak nije došlo, iako su timovi iz Superlige pokazali interesovanje za njega.

- Još nisam odlučio. Postoji nekoliko opcija, ali nisam baš zadovoljan njima. To su Grčka, Srbija, zemlje nastale raspadom Sovjetskog Saveza - postoji interesovanje odatle. Još čekam, videćemo do kraja meseca. Nadam se da ću naći ekipu i igrati još godinu dana - naveo je Tošić.

Foto: Starsport

Zoran Tošić

Zoran Tošić je rođen u Zrenjaninu, gde je započeo svoju fudbalsku karijeru u dresu Proletera. Pre nego što je postao član Partizana, igrao je za Mladost iz Lukićeva, Budućnost Banatski Dvor, Banat Zrenjanin. Nakon uspešnog perioda u Partizanu, igrao je za renomirane klubove kao što su Mančester junajted, Keln, CSKA iz Moskve, Taižu Juande, Tobol i Lamija. Sa reprezentacijom Srbije odigrao je 76 mečeva i postigao 11 golova.

Tošić i dalje je u potrazi za novim izazovima na fudbalskom terenu, a njegovo iskustvo i internacionalna karijera čine ga interesantnim igračem za potencijalne klubove širom sveta. Navijači sa nestrpljenjem očekuju gde će nastaviti svoju karijeru i kako će doprineti novom timu. Njegovo iskustvo može doneti dosta toga u bilo kom timu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading