MITAR NASTAVIO DA TERORIŠE GOLMANE U SAUDIJSKOJ ARABIJI: Evo koliko mu je trebalo za gol u novoj sezoni! (VIDEO)

Autor:

Sport

24.08.2024

20:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan je Mitrović

MITAR NASTAVIO DA TERORIŠE GOLMANE U SAUDIJSKOJ ARABIJI: Evo koliko mu je trebalo za gol u novoj sezoni! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Aleksandar Mitrović, najbolji strelac u istoriji reprezentacije Srbije, nastavlja da impresionira svojim golovima u Saudijskoj Arabiji. U nedavnoj utakmici protiv Al Akduda, Mitrović je postigao svoj prvi gol u novoj sezoni za Al Hilal. Bio je potreban samo četiri minuta da pokaže svoje streljačko umeće i zatrese protivničku mrežu, pronalazeći prostor u petercu i efektno savladavajući golmana.

Ovaj gol dodatno potvrđuje Mitrovićev talenat i sposobnost da se brzo prilagodi novom okruženju, pružajući svojim navijačima u Saudijskoj Arabiji priliku da uživaju u njegovim majstorskim pogocima. 

Mitrović je stekao veliku popularnost među navijačima Al Hilala, koji su oduševljeni njegovim doprinosom ekipi. Njegove impresivne igre su privukle pažnju i poštovanje širom sveta, dok se njegov talenat i profesionalizam ističu na terenu.

Mitrovićeva pojava u Saudijskoj Arabiji donosi novu dinamiku fudbalskoj sceni te zemlje, a njegovi golovi su prava poslastica za ljubitelje fudbala širom sveta. S nestrpljenjem se očekuju njegove buduće igre i nastupi, dok on nastavlja da impresionira svojom izuzetnom veštinom i golgeterskim instinktom.

Mitrovićeva sposobnost da redovno postiže golove nije novost. On je već duže vreme poznat po svojoj izuzetnoj streljačkoj tehnici i sposobnosti da pronađe put do protivničke mreže. Njegov uspeh na terenu predstavlja inspiraciju za mlade fudbalere i dokazuje da kontinuirani rad i predanost mogu dovesti do izuzetnih rezultata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading