NOVA SEZONA, STARE NAVIKE: Srbi ponovo dominiraju u Saudijskoj Arabiji!

Autor:

Sport

17.08.2024

19:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fantastično.

NOVA SEZONA, STARE NAVIKE: Srbi ponovo dominiraju u Saudijskoj Arabiji!

Foto: Twitter

Reprezentativac Srbije, Sergej Milinković Savić bio je strelac za Al Hilal u finalu Super kupa Saudijske Arabije protiv Al Nasra. Trenutni rezultat je 1:1, a Sergej je postigao pogodak uz asistenciju Aleksandra Mitrovića za vođstvo svog tima, ali je Kristijano Ronaldo izjednačio rezultat.

Ovo je prvi pogodak ove sezone za Sergeja. Od kako je došao u Al Hilal prošle takmičarske godine, on je zajedno sa Mitrovićem postao stub ovog kluba iz Saudijske Arabije i bez njih dvojice ovaj tim ne bi mogao ovako dobro da funkcioniše. Milinković-Savić je do sada na 51 meču postigao 15 golova, što je odličan učinak za reprezentativca Srbije koji svojim kvalitetom doprinosi u ogromnoj meri.

Asistencija Aleksandra Mitrovića za pogodak Sergeja Milinković-Savića dodatno naglašava značaj saradnje između ova dva talentovana fudbalera. Njihovo partnerstvo na terenu je ključno za uspeh Al Hilala, a ovaj pogodak je samo još jedan dokaz koliko su obojica neophodni za tim.

Ukupno gledano, Sergej Milinković-Savić je pokazao svoju izuzetnu vrednost i značaj kao fudbaler Al Hilala, te se s pravom može očekivati da nastavi da beleži uspehe kako na klupskom, tako i na reprezentativnom nivou. Srbija može biti ponosna na talenat i doprinos koji Sergej pruža u svetu fudbala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading