PREDUSLOV ZA PUNU MARAKANU PROTIV BODA: Milojevićevih 12/12 u kvalifikacijama!

Autor:

Sport

24.08.2024

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli na velikom ispitu u sredu.

PREDUSLOV ZA PUNU MARAKANU PROTIV BODA: Milojevićevih 12/12 u kvalifikacijama!

Foto: Starsport

Šef stručnog štaba fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević predvodio je crveno-bele na 12 kvalifikacionih dvomeča za evropska takmičenja i izvojevao isto toliko pobeda.

Zvezdu u sredu, 28. avgusta od 21 čas, očekuje revanš duel sa Bode Glimtom u plej-ofu za plasman u Ligu šampiona, pa će tako renomirani strateg imati priliku da nastavi sjajan niz na međunarodnoj sceni na krilima pune Marakane.

Na čelu sa Milojevićem kao trenerom, Crvena zvezda je uradila do tada za fudbal nemoguće stvari - Milojević je uspeo da plasira u grupnu fazu crveno-bele, da li u Ligu Evrope ili Ligu šampiona, od prvog kola kvalifikacija, što do tada nijedan evropski klub nije uspeo da uradi.

Igrao je 12 dvomeča i svaki put izašao kao pobednik, a euforija zvezdaške javnosti uoči revanša sa ekipom Bode Glimta daje veliko poverenje i da će 13. put Milojević pred punom Marakanom napraviti veliki podvig uz armiju navijača na tribinama.

Vraćanje Zvezde na staze stare slave Vladan Milojević je počeo u sezoni 2017/18, kada je u dvomečima eliminisao Florijanu, Irtiš, Spartu iz Praga i Krasnodar.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Detalj sa meča Bode Glimt - Crvena zvezda

Tadašnji meč protiv ruskog tima u okviru plej-ofa za plasman u Ligu Evrope pred potpuno ispunjenom Marakanom je bio prekretnica u ispisivanju novih stranica Zvezdine istorije.

Naredne sezone postavljen je novi cilj - plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

Milojević je uz svoje izabranike krčio put prema eliti evropskog klupskog fudbala. Redom su padali Spartaks, Suduva, Spartak Trnava i na kraju Salcburg.

Ispunjene tribine najvećeg srpskog stadiona su dale veliku snagu crveno-belima da svaki put ostvare pozitivan rezultat na domaćem terenu.

U kvalifikacijama za Ligu šampiona u leto 2019. godine Vladan Milojević je ponovio uspeh.

U dvomečima su izbačeni Suduva, Helsinki, Kopenhagen i Jang Bojs.

Ostaće upamćen poslednji duel u okviru pomenutog kvalifikacionog ciklusa, kada je više od 55.000 navijača pratilo Zvezdin ulazak u Ligu šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading