OVO SU NAVIJAČI ČEKALI: Ako Zvezda prođe u Ligu šampiona, ''delije'' će morati ovoliko da izdvoje!

Autor:

Sport

23.08.2024

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznate cene paketa.

OVO SU NAVIJAČI ČEKALI: Ako Zvezda prođe u Ligu šampiona, ''delije'' će morati ovoliko da izdvoje!

Foto: Starsport

Fudbalski klub Crvena zvezda se sprema za izazovnu revanš utakmicu plej-ofa za Ligu šampiona protiv norveškog tima Bode Glimta. Nakon poraza od 2:1 u prvoj utakmici, crveno-beli će dati sve od sebe da ostvare pobedu i obezbede plasman u grupnu fazu ovog prestižnog takmičenja.

Cene ulaznica za revanš utakmicu su kako slede: Sever - 10.500 dinara, Zapad - 24.000 dinara, Istok - 20.000 dinara. Takođe, postoji i mogućnost da se ulaznice kupe po ceni od 3000 dinara na računu u roku od 24 sata, uz mogućnost kupovine putem linka koji je dostupan na zvaničnom sajtu kluba.

Pored pojedinačnih ulaznica za revanš utakmicu, navijači imaju mogućnost da kupe sezonske ulaznice. Cene sezonskih ulaznica su kako slede: Sever - obnova 9.500, nova 11.900; Istok - obnova 15.500, nova 17.900; Zapad - obnova 19.500, nova 21.900 dinara. Sezonske ulaznice omogućavaju pristup utakmicama prvenstva i Kupa, a postoji i mogućnost kupovine na 6 rata, kao i popust za grupnu kupovinu.

Biće zanimljivo videti kako će se izabranici Vladana Milojevića snaći u revanš meču, ali sigurno vlada veliki optimizam kod svih. Nesumnjivo je da će navijači biti ključan faktor i da su oni vetar u leđa za fudbalere Zvezde. Bez dileme, očekuje nas pravi spektakl na stadionu Rajko Mitić, koji će sigurno biti ispunjen do poslednjeg mesta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading