ZVEZDA POMAŽE KOSOVU I METOHIJI! Šampion uručio pomoć manastirima i najugroženijim Srbima!

Autor:

Sport

24.08.2024

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveo-beli nastavili donaciju.

ZVEZDA POMAŽE KOSOVU I METOHIJI! Šampion uručio pomoć manastirima i najugroženijim Srbima!

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbalski klub Crvena zvezda tradicionalno je posetila manastire i ugrožene sredine na Kosovu i Metohiji, pružajući im finansijsku pomoć i time još jednom potvrđujući svoju podršku srpskom narodu.

Delegacija vodećeg tima Superlige Srbije već treću godinu zaredom obilazi brojne manastire i crkve, poput Ulije, Cerinske reke, Devine vode, Vračeva, Sušice, Gračanice, Dečana, Pećke patrijaršije, Budisavaca i drugih, donoseći im neophodnu pomoć.

- Kosovo je oduvek bilo srce Srbije, mesto gde se nalaze najlepše srpske zadužbine, manastiri, crkve, koji su dokaz vekovnog života našeg naroda na teritoriji Kosova i Metohije. Crvena zvezda i ovom prilikom poručuje da će uvek biti uz Kosmet, kao i da će nastaviti da pomaže naš narod, jer su upravo crkve i manastiri oslonac srpskog stanovništva na svetoj zemlji. Zvezda ne zaboravlja Kosovo i Metohiju - stoji u poruci kluba.

U poruci kluba stoji jasna poruka da učesnik plej-ofa za Ligu šampiona neće zaboraviti Kosovo i Metohiju, te da će nastaviti da pruža pomoć i podršku srpskom narodu na tom prostoru. Domaćini su sa velikom radošću prihvatili pomoć, ističući da im je osim materijalne podrške, od presudnog značaja i emotivna podrška koju dobijaju od strane kluba.

Ovaj primer solidarnosti i podrške srpskom narodu na Kosovu i Metohiji jasno pokazuje koliko je važno očuvati kulturno-istorijsko nasleđe, šampion Srbije svojim delovanjem šalje snažnu poruku da je važno čuvati tradiciju i pružati pomoć u najtežim trenucima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading