BITNA INFORMACIJA ZA ''DELIJE'' PRED REVANŠ SA BODEOM: Ovo svi navijaču MORAJU da znaju!

Autor:

Sport

20.08.2024

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred crveno-bele veliki izazov.

BITNA INFORMACIJA ZA ''DELIJE'' PRED REVANŠ SA BODEOM: Ovo svi navijaču MORAJU da znaju!

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbalski klub Crvena zvezda je odlučio da već ovog utorka pusti u prodaju ulaznice za revanš meč plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona, koji će se odigrati protiv Bode Glimta. Ovaj potez omogućava navijačima da već sada obezbede svoje ulaznice za ovaj važan meč.

Iz Ljutice Bogdana stiže vest da su tokom prethodna tri dana navijači sa aktivnom članarinom u velikom broju iskoristili pravo prioritetne kupovine ulaznica za meč protiv Bode Glimta. Ovo pokazuje veliku podršku koju navijači pružaju svom omiljenom klubu u ovom ključnom trenutku.

S obzirom na veliki broj navijača koji su već obezbedili svoje Premijum sezonske ulaznice, jasno je da je broj preostalih ulaznica za revanš plej-ofa za Ligu šampiona ograničen. Ovo dodatno naglašava značaj ovog meča i interesovanje navijača za prisustvovanje istom.

Foto: Starsport

Navijači Crvene zvezde

Cene ulaznica za revanš meč su različite u zavisnosti od tribina, a kreću se od 1.200 dinara za sever i jug, pa sve do 4.000 dinara za Sinišu Mihajlovića. Takođe, navijači sa aktivnom članarinom imaju pravo na popust od 200 dinara po ulaznici, a članovi FK Crvena zvezda mogu da nabave čak 2 ulaznice za ovu utakmicu uz određene uslove.

Ulaznice za ovaj važan meč mogu se nabaviti putem onlajn prodaje ili na blagajni stadiona od ponedeljka, od 10 do 18 časova, pružajući navijačima različite opcije za kupovinu i planiranje prisustva na utakmici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading