OVAJ DETALJ NISTE ZNALI: Jedna stvar povezuje Zvezdu i Bodo! Milojević bio KLJUČ svega!

Autor:

Sport

20.08.2024

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Malo poznata činjenica.

OVAJ DETALJ NISTE ZNALI: Jedna stvar povezuje Zvezdu i Bodo! Milojević bio KLJUČ svega!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde večeras od 21.00 čas gostuju ekipi Bodo/Glimta u okviru plej-ofa za Ligu šampiona. Pred crveno-bele je veliki izazov, a to je da ponovo obezbede jesen u Evropi, ali ovog je prepreka nimalo zgodni tim iz Norveške. Ono što je malo poznata činjenica, jeste da jedan igrač povezuje ova dva tima.

Naime, to je Milan Jevtović. On je nosio dres Bodo/Glimta 2016. godine kada je bio na pozajmici iz LASK-a. Jevtović je za Bodo odigrao 23 utakmice i postigao osam golova, ali ga ovaj norveški tim nije zadržao, a nije osvojio nijedan trofej. Međutim, ovaj Srbin ipak titulu u Norveškoj, a to je sa ljutim rivalom Rozenborgom sa kojim je osvojio domaći šampionat 2017. godine.

Foto: Starsport

Milan Jevtović

Dres Crvene zvezde Jevtović je obukao juna 2018. godine, a Vladan Milojević je bio trener kada ga je doveo. Za crveno-bele je odigrao 24 utakmice i šest puta se upisao u strelce. Nije se nešto proslavio na Marakani, ali je ipak jedna spona koja povezuje ove dve ekipe koje će večeras odigrati jedan zanimljiv duel.

Jevtović je trenutno član mostarskog Veleža koji je pojačao ovog leta. Podsetimo, ranije danas Norveška štampa je izbacila brutalne tekstove na račun Crvene zvezde. To je sigurno dodatno podgrejalo atmosferu pred ovaj dvomeč koji ima veliki ulog. Pred crveno-belima je veliki izazov koji se mora prevazići, ako žele da igraju najelitnije evropsko takmičenje. Prošla sezona je bila razočaravajuća u Evropi, a Milojević će sigurno želeti da to ispravi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading