NORVEŠKI SINDROM! Ovaj podatak ide u prilog Crvenoj zvezdi!

Autor:

Sport

20.08.2024

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Norvežanima ne ide plasman u Ligu šampiona.

NORVEŠKI SINDROM! Ovaj podatak ide u prilog Crvenoj zvezdi!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde večeras od 21.00 čas igraju protiv Bodo/Glimta u plej-ofu za Ligu šampiona. Ovaj dvomeč će dosta zanimljiv, jer će se videti koja je ekipa zrelija i dostojnija najelitnijeg evropskog takmičenja. Međutim, jedan detalj ide u prilog srpskom šampionu.

Naime, klubovi iz Srbije su dosta uspešniji što se tiče učešća u Ligi šampiona, pošto je prošlo čak 17 godina kada je neki tim iz Norveške bio učesnik najkvalitetnijeg takmičenja na starom kontinetnu, a to je bio Rosenborg. Da stvar bude još gora, španska fudbalska zvezda, Lamin Jamal je tada imala mesec ipo dana. 

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Od tada su pokušavali Bran, Molde, Stromsgodset, Stabak, Bodo/Glimt i Rosenborg. Da bi ostvario san o Ligi šampiona, Glimt se pojačao sa dva nova igrača pred poslednje prepreke za kvalifikacije za Ligu šampiona: Filipom Cinkernagelom i Mihalom Tomičem. Ono što nedostaje klubovima iz Norveške jeste kvalitet i iskustvo, baš isti problem kao i u Srbiji. Samo što se kod nas može dodati i slabo ulaganje, dok se u Norveškoj ulaže.

Sve u svmeu, očekuje nas odličan dvomeč i sigurno će biti zanimljivo gledati. Zvezda ima ogromne ambicije, ali im na putu stoji nezgodni Bodo. Ovaj klub je bio veliki kamen spoticanja za brojne evropske klubove, a to najbolje zna Žoze Murinjo, koji je teške muke imao dok sedeo na klupi Rome. Svi sa velikim nestrepljenjem iščekuju početak ovog susreta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading