PLAVA BOMBA! Norvežani se ne bave samo utakmicom sa crveno-belima, već i NJOM! Bacili oko na lepu zvezdašicu!

Autor:

Sport

20.08.2024

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Privukla veliku pažnju!

PLAVA BOMBA! Norvežani se ne bave samo utakmicom sa crveno-belima, već i NJOM! Bacili oko na lepu zvezdašicu!

Foto: Republika

Fudbaleri Crvene zvezde večeras gostuju ekipi Bodo/Glimta u plej-ofu za Ligu šampiona od 21.00 čas. Biće ovo veliki test za crveno-bele, ali i za Norvežane, jer će ovaj susret pokazati zrelost tima i da li su dostojni najelitnijeg evropskog takmičenja. Mediji u ovoj zemlji sa severa Evrope od jutros pišu o ovom meču, a jedan tekst je posebno privukao pažnju.

Naime, ''Dagbladet'' je posvetio poseban tekst za Tatjanu Šajković, medijsku menadžerku tima iz Ljutice Bogdana. 

- Poznata kao "plavuša bomba", ona je prvi put postala glavna tema u medijima 2019. godine kada je tim izgubio 0-6 od minhenskog Bajerna na domaćem terenu Rajka Mitića. Njeno prisustvo na konferencijama za novinare često je praćeno neobičnim detaljima, poput nedavne epizode kada se pojavila u dekolteu, što je zasenilo sam meč - piše pomenuti list.

Trenutno, Tatjana Šajković se nalazi u Bodou gde će pratiti utakmicu između Bodo/Glimta i Crvene zvezde u plej-ofu Lige šampiona. Takođe, bila je i konferenciji za medije sinoć zajedno sa Vladanom Milojevićem, kao i uvek do sada. 

Njena strast prema Crvenoj zvezdi, koja datira još od detinjstva, dodatno je učvrstila njen status među pristalicama kluba. Iako je njen izgled često tema medijskih naslova, Tatjana se trudi da se fokusira na profesionalni rad i vodi zdrav način života van posla. Tatjana je veliki navijač Zvezde i prosto obožava da se bavi ovim poslom, a sebe ne vidi ni u jednom drugom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading