CRVENA ZVEZDA KRENULA PUT NORVEŠKE: Započinje svoju borbu za plasman u Ligu šampiona (VIDEO)

Autor:

Sport

19.08.2024

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klimatski uslovi u Norveškoj će svakako imati uticaj na igru obe ekipe.

CRVENA ZVEZDA KRENULA PUT NORVEŠKE: Započinje svoju borbu za plasman u Ligu šampiona (VIDEO)

Foto: printscreen/instagram

Aktuelni šampion Srbije, fudbalski klub Crvena zvezda, započinje svoju borbu za plasman u Ligu šampiona susretom protiv Bodo/Glimta u prvoj utakmici plej-ofa. Utakmica se održava sutra u utorak uveče, sa početkom u 21.00 časova.

Fudbaleri Crvene zvezde su se u ponedeljak ujutru, predvođeni šefom stručnog štaba Vladanom Milojevićem, uputili put Norveške, tačnije grada Bodea na severu zemlje. Putovanje će trajati skoro tri sata, a po dolasku, ekipa će odraditi trening kako bi se adaptirala na podlogu i klimatske uslove koji su znatno drugačiji i hladniji nego u Beogradu.

 

 


Bodo/Glimt je u prethodnom kolu eliminisao Jagijeloniju, čime je obezbedio plasman u plej-of fazu takmičenja. Očekuje se izazovan duel između ova dva tima, a revanš meč je zakazan za nedelju dana kasnije na stadionu Crvene zvezde "Marakana".

Klimatski uslovi u Norveškoj će svakako imati uticaj na igru obe ekipe, posebno za fudbalere Crvene zvezde koji su navikli na drugačije vremenske uslove u Beogradu. Hladnije vreme i drugačija podloga će zahtevati prilagođavanje igre, što će dodatno otežati meč za obe ekipe.

Crvena zvezda ulazi u meč sa ambicijom da ostvari povoljan rezultat i stvori dobru poziciju pred revanš meč na svom terenu. Navijači sa nestrpljenjem očekuju ishod ovog važnog duela koji će odrediti dalji tok takmičenja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading