LJUBIMAC DELIJA NAJAVIO POZITIVAN REZULTAT U NORVEŠKOJ! Mimović OTKRIO šta je VAŽNO da se uradi!

Autor:

Sport

18.08.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli u utorak igraju protiv Bode Glimta prvi meč plej-ofa Lige šampiona.

LJUBIMAC DELIJA NAJAVIO POZITIVAN REZULTAT U NORVEŠKOJ! Mimović OTKRIO šta je VAŽNO da se uradi!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde su spremni da se suprostave norveškom prvaku Bode Glimtu u prvom meču plej-ofa za Ligu šampiona.

Defanzivac tima sa Marakane, Ognjen Mimović, izneo je očekivanja tima pred ovaj težak dvomeč.

- Još pre samog žreba smo bili svesni da nećemo izvući lakog protivnika, a kada smo videli da će to biti ekipa Bode Glimta znali smo odmah da je pred nama težak dvomeč. Pričali smo i temeljno obratili pažnju na sve faktore koji nas očekuju u Norveškoj, od vremenskih uslova i vrste podloge pa do onih najsitnijih detalja kada je u pitanju sam teren. Vredno smo se pripremali i spremni putujemo u Norvešku. Imamo veliki motiv da se nađemo ponovo u eliti evropskog fudbala - rekao je Mimović.

Republika

Foto: Starsport

Ognjen Mimović

Zvezdin bek je istakao pozitivnu stranu toga što se prva utakmica igra na gostujućem terenu, naglašavajući da će imati podršku navijača čak i na krajnjem severu Norveške. Izrazio je uverenje da će deo tribina biti crveno-beli, te da je svestan važnosti navijačke podrške.

- Grad Bode se nalazi na krajnjem severu Norveške, ali bez obzira na lokaciju stadiona mislim da ćemo imati podršku navijača. Znamo da bez njih nije isto, a ubeđen sam da će jedan deo tribina biti crveno-beli. Mislim da koliko god će nama biti teško da se prilagodimo u Norveškoj, da će isto tako biti nezgodno igračima Bode Glimta kada slete u Beograd. Drago mi je što će revanš biti na Marakani, a na nama je da ispunimo sve zahteve stručnog štaba - istakao je Mimović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading