VEST KOJA ZANIMA SVE ZVEZDAŠE! Poznato da li će Šerif Endiaje biti SPREMAN za Norvežane!

Autor:

Sport

17.08.2024

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač propustio poslednja dva meča.

VEST KOJA ZANIMA SVE ZVEZDAŠE! Poznato da li će Šerif Endiaje biti SPREMAN za Norvežane!

Foto: FK Crvena zvezda

Nije bilo Šerifa Endiajea u poslednje dve pobede Crvene zvezde od po 4:1, u Pančevu protiv Čukaričkog i prethodno nad Novim Pazarom na stadionu "Rajko Mitić".

Napadač srpskog šampiona, koji je efikasno otvorio sezonu, kao dvostruki strelac u duelima sa Ubljanima (4:1) i lučanskom Mladosti (2:2), pogodio je i u trijumfu nad Odžačanima od 4:0, ali je potom njegovo ime izostajalo iz protokola zbog povrede.

Međutim, ono što može da raduje sve u stručnom štabu srpskog šampiona, kao i zvezdaše, jeste vest da se Senegalac se vratio u trenažni proces u jačem ritmu i konkurisaće za utakmicu protiv Bode Glimita u Norveškoj!

Foto: Starsport

Bruno Duarte (levo) proslavlja pogodak

To, ipak, nije garant da će se Endiaj naći u startnoj postavi protiv najboljeg kluba norveške lige, obzirom na partije Duartea u dosadašnjem toku. S druge strane, ukoliko bude potpuno fit, trener Milojević će dati prednost ubojitom Nigerijcu.

Dobro je počeo Brazilac u Zvezdi i ima četiri gola na pet utakmica, ali ništa slabiji golgeterski nije ni Endiaj. Milojeviću se posebno sviđa što Senegalac radi veliki posao u građenju i presingu na defanzivce protivnika.

Od Šerifa se očekuje da se iskupi za sve što je loše uradio prošle sezone na evropskoj sceni, kad je bio tragičar eliminacije u Ligi šampiona. Blistao je u prolećnom delu kod trenera Vladana Milojevića i dobro igrao večite derbije, a sada ostaje da se vidi da li je spreman na višem nivou da bude od velike koristi timu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading