ZVEZDA PUSTILA KARTE ZA BODE U PRODAJU! Evo koliko novca treba izdvojiti za PLEJ-OF LIGE ŠAMPIONA

Autor:

Sport

17.08.2024

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao i obično, bok skuplji

ZVEZDA PUSTILA KARTE ZA BODE U PRODAJU! Evo koliko novca treba izdvojiti za PLEJ-OF LIGE ŠAMPIONA

Foto: Starsport

Posle godine "pauziranja" plej-ofa, Crvena zvezda ponovo mora da pređe jednu prepreku na putu do Lige šampiona - Bode Glimt. Mnogi bi laički rekli - "ako se ovo ne dobije, ni ne treba da se ide u grupnu fazu...", ali istina je da će biti sve, samo ne lako.

Prvi meč se igra u utorak od 21 čas u Norveškoj, a ono što je dobro po Milojevićev tim jeste da će osam dana kasnije imati priliku za "pranje" ukoliko se ne proslave na severu.

Crveno-beli će sa Bodeom igrati revanš meč 28. avgusta na stadionu "Rajko Mitić", a danas su izašle i karte u pojedinačnu prodaju.

Cene ulaznica se razlikuju u zavisnosti od lokacije na stadionu. Za severnu i južnu tribinu, cena ulaznice iznosi 1.200 dinara, dok je cena za mesto na istočnom delu stadiona postavljena na 2.200 dinara. Za zapadnu tribinu mora se izdvojiti 2.600 dinara, dok je najskuplja ulaznica za tribinu "Siniša Mihajlović" i iznosi 4.000 dinara.

Tokom vikenda, prioritet u kupovini ulaznica imaju vlasnici sezonskih ulaznica koji mogu da kupe po dve ulaznice. Slobodna prodaja na blagajni počeće u ponedeljak od 10 časova. Takođe, navijači sa aktivnom članarinom za sezonu 2024/25 mogu da kupe ulaznice uz popust od 200 dinara po jednoj.

Hladna Norveška je prvi ovosezonski ozbiljan ispit za Milojevića, ali po Zvezdu je dobro što ima prava na kiks, jer osam dana kasnije Norvežane čeka pakao Marakane kakvim god rezultatom da se završi meč u Bodeu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading