"BUM!" ZVEZDA DOVELA NAJVEĆE POJAČANJE PRED PLEJ-OF ZA LŠ! Saga je završena - Slovenac stiže na Marakanu!

Autor:

Sport

15.08.2024

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgleda da je gotovo!

"BUM!" ZVEZDA DOVELA NAJVEĆE POJAČANJE PRED PLEJ-OF ZA LŠ! Saga je završena - Slovenac stiže na Marakanu!

Foto: www.profimedia.rs

Slovenački fudbaler Vanja Drkušić postao je novi član Zenita iz Sankt Peterburga pre nekoliko dana, ali neće se tamo dugo zadržati! Nakon sjajnih nastupa na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, Drkušić je privukao pažnju šampiona Rusije čije je redove pojačao, ali samo dva dana kasnije krenuo je put Srbije.

Prema informacijama ruske publikacije "Čempionat", reprezentativac Slovenije otputovao je u Beograd radi dogovora oko jednogodišnje pozajmice Crvenoj zvezdi. Zenit je nedavno kupio Drkušića od Sočija za iznos od 4.000.000 evra, ali je napravljen dogovor sa crveno-belima da narednu sezonu provede na pozajmici na Marakani. Prema sporazumu, šampion Srbije će snositi polovinu godišnje zarade igrača, što će iznositi 750.000 evra.

Republika

Foto: Profimedia

Drkušić na EVRO

Crvena zvezda nije krila interesovanje za usluge reprezentativca Slovenije, pokušavajući da ga privoli celog leta. Nije ni Drkušić krio simpatije prema šampionu Srbije, u više navrata je izrazio želju da zaigra za tim iz Ljutice Bogdana. Na kraju se čini da su obe strane prezadovoljne jer je posao završen.


Zvezda užurbano rešava stvari oko angažovanja Slovenca kako bi ga licencirala za utakmice plej-ofa za Ligu šampiona protiv Bode Glimita. 

Sa dolaskom Drkušića, sigurnim ostankom kapitena Spajića i novajlije Stojića, ostaje pitanje koje se postavlja - ko od štopera će napustiti Marakanu. Očekuje se odlazak nekog od defanzivaca, a kandidati su Naser Điga, Andrej Đurić i Stefan Leković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading