OVA LEPOTICA KVARI DIBALI TRANSFER U SAUDIJSKU ARABIJU: Engleski velikan zainteresovan za Argentinca!

Autor:

Sport

13.08.2024

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo bi bio odločan posao ovog Premijerligaša!

OVA LEPOTICA KVARI DIBALI TRANSFER U SAUDIJSKU ARABIJU: Engleski velikan zainteresovan za Argentinca!

Foto: Profimedia

Argentinski napadač Paulo Dibala i fudbaler Rome, mogao bi ovog leta biti pravi "ulov" za Mančester Junajted - a da priča dobije na značaju, može pomoći i njegova supruga.

Iako Roma izgleda otvorena za ideju prodaje svog osvajača Svetskog kupa ovog leta, sa samo godinom dana preostalim u njegovom ugovoru u italijanskoj prestonici, to bi moglo biti interesantno menadžeru Mančester Junajteda Eriku ten Hagu, koji će početi sezonu Premijer lige bez povređenog Rasmusa Hojlunda, dok se letnje pojačanje Joshua Zirkzee još uvek oporavlja.

Interesantno je saznati da Saudijska Arabija navodno neće konkurisati za potpis igrača, jer je Gazetta delo Sport izvestila da supruga Dibale, manekenka i glumica Oriana Sabatini, nije zainteresovana za potpuno novo iskustvo u srednjem istoku. To znači da je Saudijski klub Al-Qadsiah navodno ponudio ugovor Dybali dok je još uvek važila otkupna klauzula od 10 miliona funti u njegovom ugovoru, ali sada je Roma ponovo u potpunom kontrolom prodaje, što znači da je Mančester Junajted već propustio priliku da dovede igrača po maksimalnoj vrednosti.

Foto: Profimedia

Paolo Dibala

Dybala, koji ima 30 godina, je imao umeren uspeh u Romi, postigavši 34 gola na 77 nastupa za klub. Potreba Rome da smanji broj igrača može igrati u korist Mančester Junajteda ukoliko ten Hag smatra da je potrebno dodati još napadačkih pojačanja. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading