PROTIV ZVEZDE POKAZAO VELIKI KVALITET, A SADA POJAČAO EVROPSKOG GIGANTA: Francuz novi igrač italijanskog giganta!

Autor:

Sport

15.08.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko pojačanje za Milan.

PROTIV ZVEZDE POKAZAO VELIKI KVALITET, A SADA POJAČAO EVROPSKOG GIGANTA: Francuz novi igrač italijanskog giganta!

Foto: Profimedia

Italijanski fudbalski velikan Milan je postigao dogovor o dolasku francuskog reprezentativca Jusufa Fofane u velikom transferu iz Monaka. Rosoneri su izdvojili impresivnih 25 miliona evra za ovaj transfer, što je za italijanske standarde velika suma novca. Transfer bi trebalo da bude zvanično potvrđen u naredna dva dana, nakon obavljanja medicinskih pregleda i svih formalnosti. Fofana će potpisati ugovor na četiri godine, uz mogućnost produženja na još jednu godinu, čime će ispuniti svoju veliku želju da zaigra u Milanu.

Ovaj transfer označava peto pojačanje Milana ovog leta, nakon što su već doveli Strahinju Pavlovića iz Salcburga, Emersona Rojala iz Totenhema, Alvara Moratu iz Atletiko Madrida i Aleksa Himenesa iz Real Madrida U19. Rosoneri su uložili ukupno 50 miliona evra tokom letnjeg prelaznog roka, zaokružujući svoj tim sa Fofanom kao šlagom na tortu.

Fofana je došao kao dokazan igrač, posebno poznat našoj javnosti po svojim izuzetnim nastupima protiv Crvene zvezde u Ligi Evrope, gde je pokazao izvanrednu izdržljivost i bio jedan od najistaknutijih igrača na terenu. Kroz vreme je napredovao do poziva u francusku reprezentaciju, gde je imao priliku da se istakne i da bude deo tima na poslednjem Evropskom prvenstvu.

Ovim transferom Milan je pokazao ozbiljnost u svojim ambicijama i snažno se pozicionirao za nadolazeću sezonu. Navijači sa nestrpljenjem očekuju da vide Fofanu u akciji na San Siru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading