TRENUTAK ISTINE: Najava izlaska iz krize rezultata, ili potpuni krah - evo gde možete gledati novi evropski ispit Partizana! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.08.2024

07:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hoće li za crno-bele četvrta bit isreća?

TRENUTAK ISTINE: Najava izlaska iz krize rezultata, ili potpuni krah - evo gde možete gledati novi evropski ispit Partizana! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Fudbaleri Partizana nakon tri startna uspeha u okviru nacionalnog šampionata, prethodnog vikenda su ostali bez dva "palnirana" boda u duelu sa novobeogradskim IMT-om. Duel u Zaječaru je okončan bez golova 0:0, ali sve one kojima su crno-bele boje na srcu mnogo više boli činjenica da klub iz Humske ređa neuspehe na međunarodnoj sceni.

Nakon debakla protiv kijevskog Dinama u kojem je Partizan na dva meča primio čak devet pogodaka, usledio je duel protiv švajcarskog Lugana u okviru kvalifikacija za UEFA Ligu Evrope, a crno-beli su pred svojim navijačima poraženi minimalnim rezultatom 0:1.

Fudbaleri Partizana su suočeni sa izuzetno teškim zadatkom u revanš meču protiv Lugana u Švajcarskoj. Nakon poraza od 1:0 na svom stadionu u prvom meču, crno-beli će morati da pruže maksimum kako bi nadoknadili zaostatak. Utakmica između Partizana i Lugana zakazana je za 20.30 časova. Svi ljubitelji fudbala imaće priliku da prate direktan prenos ovog duela na kanalu TV Arena sport Premium 1.

 

Nakon neuspeha na domaćem terenu, fudbaleri Partizana su odlučni da ostvare preokret u gostima. Očekuje se izuzetno uzbudljiv meč u kojem će crno-beli dati sve od sebe kako bi ostvarili povoljan rezultat. Uz podršku navijača i timske borbe, Partizan ima priliku da se pokaže u najboljem svetlu i ostvari pozitivan ishod.

Put švajcarskog Tuna, grada u kojem će biti odigran revanš meč krenuli su: golmani: A. Jovanović, Stevanović, Krunić; defanzivci - Medina, Lazarević, Filipović, Marković, Mujakić, Jurčević, Antić; vezisti - Arijaga, Zahid, Ovusu, Šćekić, Natho, Goh, Kalulu, Severina, Grimaldo, Trifunović, Zubairu; napadači - Nikolić, Saldanja, Đ. Jovanović.

Fudbaleri Partizana su pred izazovom koji zahteva maksimalnu angažovanost i koncentraciju. Revanš meč protiv Lugana može doneti preokret i veliku radost navijačima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading