IBRAHIMOVIĆ PREDSTAVIO SRBINA KAO ŽIVOTINJU U MILANU! Kakve reči Ibre o Pavloviću!

Autor:

Sport

08.08.2024

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Siguran sam 200 odsto da će biti ljubimac navijača!"

IBRAHIMOVIĆ PREDSTAVIO SRBINA KAO ŽIVOTINJU U MILANU! Kakve reči Ibre o Pavloviću!

Foto: Instagram/printscreen/fudbalskisavezsrbije

Ibrahimović na oproštaju od fudbala

Srpski reprezentativac Strahinja Pavlović zvanično je predstavljen kao novo pojačanje Milana na promociji održanoj na San Siru, a dobrodošlicu mu je poželeo ni manje ni više nego Zlatan Ibrahimović

- Prema izveštajima našeg skauting tima, Pavlović je perfektan igrač. Pratili smo ga prilično dugo i na kraju nas je sve ubedio da je on taj. Agresivan je, levonogi fudbaler, a u našoj odbrani jedino je Teo igrao levom nogom. Ima ispravan stav, a to je ono što želimo. Bio nam je neophodan neko ko ima sportski bezobrazluk, a Pavlović je pravi za ovaj tim", rekao je Ibra, pa nastavio: “Fonseki se izuzetno dopada, mlad je i ima mnogo prostora za napredak. Ima iskustva u Ligi šampiona i međunarodnom fudbalu. Uradili smo sve kako bismo ga doveli. Siguran sam 200 odsto da će biti ljubimac navijača. Ulazi u svaki duel čitavim srcem, a publika oseća kada dajete 200 odsto sebe. Govorim to kao bivši fudbaler. Dobrodošao u Milan, Strahinja Pavlović - izjavio je legendarni Ibra.

 

 

Kada je potom jedan od novinara oslovio Srbina sa "Pavlo", Zlatan se nasmejao, pa odgovorio:

- Već mu daješ nadimak. Ovo je životinja, nije Pavlo.

Nastavio se ja hvalom na račun Pavlovića.

- Imamo pet centralnih defanzivaca. Kalulu takođe može da igra po desnoj strani. Od naša četiri štopera, jedino je Pavlović levonog. Za nas je važno da imamo levonoge defanzivce. Ovo će biti prelazni rok u kojem se bavimo detaljima, donećemo detalje u ekipu, a jedan od njih je levonogi defanzivac. Strahinja je lider na terenu i van njega, bez obzira na to što ima samo 23 godine. Važno je da kada imate vrlo mlad tim, imate i ovakve igrače - završio je Ibrahimović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading