ZA SOPSTVENU ČAST I SRPSKI FUDBAL: U Partizanu nemaju dilemu - Švajcarci moraju pasti! Evo gde možete gledati duel iz Humske!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.08.2024

06:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Debakl protiv Ukrajinaca mora što pre biti zaboravljen.

ZA SOPSTVENU ČAST I SRPSKI FUDBAL: U Partizanu nemaju dilemu - Švajcarci moraju pasti! Evo gde možete gledati duel iz Humske!

Foto: Starsport

Kao bosi po trnju proveli su se fudbaleri Partizana u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. U dvomeču sa kijevskim Dinamom doživeli su dva ubedljiva rezultatska neuspeha. Na gostovanju u poljskom Lublinu poraženi su sa velikih 2:6, a svakako je svima u Humskoj teško palo i beogradskih 0:3, nakon kojih je, u ovom momentu kvalitetniji tim zakazao dvomeč sa škotskim velikanom Rendžersom.

Pred ekipom trenera Aleksandra Stanojvića ostaje da se bore za evropsku jesen u drugom po kvalitetu evropskom klupskom takmičenju, Ligi Evrope, a u trećoj kvalifikacionoj rundi za protivnika će imati švajcarski Lugano.

Strateg Partizana je uoči predstojećeg meča najavio da crno-beli spremno ulaze u meč sa Švajcarcima, ali svakako jedan od izazova sa kojim će se ekipa suočiti jeste izostanak podrške sa južne tribine. Odsustvo navijača može imati uticaj na atmosferu na stadionu, ali fudbaleri Partizana su odlučni da se izbore za pozitivan rezultat bez obzira na okolnosti.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević očekuje mnogo bolje izdanje svojih izabranika

 

Partizan ima priliku da već nakon dvomeča sa Luganom obezbedi evropsku jesen, s obzirom da bi i eventualnim neuspehom u plej-ofu, imali obezbeđeno učešće u Ligi konferencija.

Duel između Partizana i Lugana će se odigrati na stadionu Partizana, a početak je zakazan za 20.00 časova. Navijači i ljubitelji fudbala imaće priliku da prate prenos meča na kanalu TV Arenasport Premium 1.

Partizanovi navijači s nestrpljenjem očekuju ishod ovog meča, dok fudbaleri i stručni štab rade predano kako bi ostvarili pozitivan rezultat i kvalifikovali se za narednu fazu takmičenja. Svi ljubitelji fudbala sa nestrpljenjem isčekuju ishod ovog značajnog susreta za crno-bele.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading