PARTIZAN DOVODI VELIKOG ZVEZDAŠA! Grobari LJUTI jer u Humsku stiže mali DELIJA!

Autor:

Sport

14.08.2024

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao mali je pevao pesme crveno-belih pred velikim brojem gledaoca

PARTIZAN DOVODI VELIKOG ZVEZDAŠA! Grobari LJUTI jer u Humsku stiže mali DELIJA!

Foto: Starsport

Fudbalski klub Partizan očajno je otvorio novu sezonu, zbog čega je rukovodstvo srpskog vicešampiona moralo da preduzme nove korake oko dovođenja pojačanja.

Prema informacijama od ranije, u Humsku je dogovoren transfer Stefana Kovača, centralnog veziste iz Čukaričkog.

Fudbaler star 25 godina bi trebalo da bude jedno od najbitnijih letnjih pojačanja Partizana jer po svojim fizičkim karakteristikama može da odgovori zahtevima Aleksandra Stanojevića, a očekuje se i da dobije mnogo slobode na sredini terena.

Međutim, novi fudbaler Partizana deo staža u mlađim kategorijama proveo je u Crvenoj zvezdi, bio je na pozajmici u IMT-u dok je ekipa sa novog Beograda igrala u Srpskoj ligi, a zatim je punu afirmaciju stekao u Čukaričkom čiji je prvotimac od 2019. godine. 

Upravo zbog tog prvog mandata u detinjstvu vest o Kovačevom potencijalnom prelasku nije naišla na univerzalno odobravanje među navijačima Partizana. Neki od njih izrazili su nezadovoljstvo zbog igračevog ranijeg angažmana u Crvenoj zvezdi u mlađim kategorijama, a posebno se ističe video snimak iz emisije "Ja imam talenat", u kojem je Kovač jasno izrazio svoju naklonost prema crveno-belim bojama, što je dodatno razjarilo navijače Partizana. 

Naime, on je sa svojim bratom u toj emisiji učestvovao pre 13 godina, a pre nego što je pokazao fudbalsko umeće predstavio se sa jednom od Zvezdinih himni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading