SAMO TU I NIGDE VIŠE! Pavlović OTKRIO čelnicima Salcburga gde želi da nastavi KARIJERU!

Autor:

Sport

20.07.2024

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Srbije na ceni.

SAMO TU I NIGDE VIŠE! Pavlović OTKRIO čelnicima Salcburga gde želi da nastavi KARIJERU!

Foto: Starport

Prema informacijama koje je objavio fudbalski „insajder“ Fabricio Romano, Strahinja Pavlović, srpski štoper, izrazio je želju da pređe u redove Milana.

Nakon iskrenog razgovora sa upravom austrijskog šampiona Salcburga, defanzivac "bikova" je navodno dogovorio uslove sa roso-nerima i spreman je za novo poglavlje u Seriji A. Trenutno su u toku pregovori na relaciji Milan – Salcburg, ali procena obeštećenja još uvek nije poznata.

Ukoliko se transfer realizuje, postoji sasvim izgledna mogućnost da bi Strahinja Pavlović u Milanu mogao da se pridruži svom saigraču iz reprezentacije, Lazaru Samardžiću, fudbaleru Udinezea, koji je takođe želja italijanskog giganta.

 

 

Strahinja Pavlović je bio možda i najbolji pojedinac „orlova“ sa prethodnog Evropskog prvenstva u Nemačkoj, te bi njegov prelazak u redove Milana bio značajan iskorak u njegovoj karijeri. Mladi štoper je već stekao značajno iskustvo u austrijskom velikanu i sada je spreman da prihvati novi izazov u Seriji A.

Šapčanin je karijeru počeo u Partizanu, odakle je prodat francuskom Monaku. Usledile su potom pozajmice belgijskom Serkl Brižu i švajcarskom Bazelu, da bi na kraju Salcburg otkupio njegov ugovor, što je bio pravi potez popularnog "Kalabe".

Igrama u dresu austrijskog šampiona, kao i na nedavnom Evropskom prvenstvu, Pavlović je brzinom svetlosti skrenuo pažnju pojedinih premijerligaša, ali i Milana koji je uporan u nameri da ga angažuje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading