VELEOBRT! JOVIĆ DOBIO DEVETKU U MILANU: Žariće po Italiji u paru s Pavlovićem!

Autor:

Sport

13.08.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prilika da uđe u klupsku istoriju.

VELEOBRT! JOVIĆ DOBIO DEVETKU U MILANU: Žariće po Italiji u paru s Pavlovićem!

Foto: www.profimedia.rs

Iako se ovog leta spekulisalo da u Milanu traže klub koji bi primio Luku Jovića u svoje redove, srpski reprezentativac ostaće u redovima roso-nera. I to se ozbiljno računa na njega, budući da je dobio i dres s čuvenim brojem devet

Umesto broja 15, Luka će na "San Siru" nositi devetku, prestižni broj, koji su nosili brojni legendarni ofanzivci širom sveta. S obzirom na to da je devetka oslobođena odlaskom Olivijea Žirua u Los Anđeles, ovim potezom je Luki Joviću ukazana velika čast.

 

 

Nasleđujući broj devet, Luka Jović se svrstava u red fudbalera poput Pipo Inzagija, Žorža Veea, Marka van Bastena i Žan-Pjera Papena, čime se otvara mogućnost da ostvari zapaženu karijeru u dresu Milana.

Izbor Luke Jovića za broj devet jasno pokazuje da italijanski gigant ozbiljno računa na njega. Prošle sezone postigao je devet golova na 30 utakmica u svim takmičenjima, a nedavno je pokazao svoje kvalitete postigavši pogodak protiv Barselone u prijateljskoj utakmici na američkoj turneji. 

Podsetimo, za napadača roso-nera interesovao se Zenit iz Sankt Peterburga, šampion ruske Premijer lige odavno je želeo bivšeg igrača Ajntrahta i Reala u svojim redovima, ali udicu je bacio i Fenerbahče iz Istanbula. Murinjo je imao želju da vidi Jovića u svojim redovima, te tako upotpuni srpsku koloniju, ali ona će se ipak praviti u Milanu, gde je od ovog leta i Strahinja Pavlović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading