POZNATAO DA LI MANDARIĆ OSTAJE U VOJVODINI: Evo kakva je situacija na relaciji biznismen - "stara dama"!

Autor:

Sport

13.08.2024

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika prašina se podigla oko ove stiuacije.

POZNATAO DA LI MANDARIĆ OSTAJE U VOJVODINI: Evo kakva je situacija na relaciji biznismen - "stara dama"!

Foto: Starsport

Nedavni dolazak Milana Mandarića na sever Srbije izazvao je dosta pažnje među ljubiteljima fudbala, posebno zbog spekulacija o njegovom napuštanju Vojvodine. Međutim, prema saznanjima Meridian sporta, Mandarić je izrazio želju da i dalje ostane deo Upravnog odbora i da zadrži poziciju potpredsednika u ovom klubu. On je nedavno razgovarao sa rukovodstvom kluba o svojoj budućnosti, a odluka je naišla na pozitivan odjek među članovima uprave.

Foto: Starsport

Milan Mandarić

Iako će Mandarićevi poslovni angažmani u Sjedinjenim Američkim Državama i Velikoj Britaniji zahtevati njegovo odsustvo iz Novog Sada, njegova uloga u Vojvodini i dalje će biti značajna. Uprkos tome što neće moći da učestvuje u svakodnevnim aktivnostima kluba, njegovo iskustvo i saveti biće od neprocenjive važnosti za vođenje kluba u budućnosti.

Ova vest će svakako obradovati navijače "stare dame", kao i ljubitelje fudbala u Srbiji, koji cene Mandarićev doprinos sportu i klubu tokom proteklih godina. Ostaje da vidimo kako će se ova saradnja razvijati u narednom periodu, ali je jasno da je prisustvo Milana Mandarića i dalje od velikog značaja za Vojvodina. Mandarić je poznat kao veliki i strastveni sportski radnik koji je u nekoliko navrata dizao brojne klubove na noge. Veoma je cenjen i poštovan u svetu, a njegov uticaj će sigurno imati poseban značaj u Vojvodini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading