AUTOBUS LIGA SRBIJE SE NASTAVLJA: Čukarički ne dočekuje Zvezdu na Banovom brdu!

Autor:

Sport

13.08.2024

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cirkus.

AUTOBUS LIGA SRBIJE SE NASTAVLJA: Čukarički ne dočekuje Zvezdu na Banovom brdu!

Foto: Starsport

Fudbalski klubovi Čukarički i Crvena zvezda će odigrati svoju utakmicu četvrtog kola Superlige Srbije u Pančevu umesto na stadionu Banovog brda. Razlog za ovu promenu je loše stanje terena na Banovom brdu, te je odlučeno da se komšijski derbi odigra na hibridnoj travi u domu Železničara iz Pančeva.

Utakmica između Čukaričkog i Crvene zvezde će biti premijerni meč četvrtog kola Superlige Srbije, a igraće se u četvrtak u 20 časova. Ova odluka je doneta kako bi prvak Srbije imao više vremena da se spremi za plej-of Lige šampiona.

Foto: Starsport

Duel Čukaričkog i Crvene zvezde

Glavni sudija utakmice biće Jovan Šegrt, a pomagaće mu Bojan Banović i Dragan Bogićević. U VAR sobi će biti Pavle Tomoć i Đorđe Maksimović. Nakon četiri odigrana kola, Crvena zvezda, Čukarički i Partizan se nalaze na prvom mestu sa po 10 bodova.

Ova promena lokacije za odigravanje utakmice sigurno će dodatno začiniti već uzbudljiv susret između ova dva tima, a ljubitelji fudbala sa nestrpljenjem očekuju ishod ovog derbija. Veliki problem u srpskom fudbalu je loša infrastruktura koja pravi ogromne pometnje, pogotovu kada dođe loše vreme. Od početka šampionata većina klubova su igrala van svojih stadiona zbog rekonstrukcije ili lošeg stanja terena. Ovaj podatak je poražavajući, ali nadamo se da će se ovaj problem u budućnosti rešiti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading