DA LI JE POSAO ZAVRŠEN? Jedan detalj potvrđuje realizaciju transfera - reprezentativac Angole stiže na Marakanu?!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.07.2024

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz Bukurešta kreće ka Beogradu?

DA LI JE POSAO ZAVRŠEN? Jedan detalj potvrđuje realizaciju transfera - reprezentativac Angole stiže na Marakanu?!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Crvene zvezde na startu nove takmičarske godine ubedljivo su savladali Jedinstvo sa Uba rezultatom 4:0, a već u subotu sa početkom od 20 časova na stadionu "Rajko Mitić" očekuje ih novo prvenstveno iskušenje kad će se sastati sa ekipom lučanske Mladosti.

I dok trener Vladan Milojević priprema ekipu kako za nastavak domaćih borbi, tako i za izlazak na međunarodnu scenu, sportski sektor radi na jačanju igračkog kadra, a čini se da je jedan od većih transfer poslova i okončan.

Naime, Crvena zvezda će uskoro biti jača za krilnog napadača iz Angole Felisio Milsona kojie u srpsku prestonicu stiže iz redova Makabija iz Tel Aviva

Iako u ovom momentu zvanične potvrde navedenog transfera nema, čini se da detalj sa jučerašnje utakmice kvalifikacija za Ligu šampiona između rumunskog FCSB (nekadašnja slavna Steaua) i Makabija iz Tel Aviva, nagoveštava uspešan kraj pregovora. Na navedenom meču Milson se nije našao u protokolu, a kako prenosi "Sport5" pojavila se informacija da je razlog to što se očekuje da uskoro bude prodat Crvenoj zvezdi.

Reprezentativac Angole je bio sa ekipom u rumunskoj prestonici, a prema nezvaničnim informacijama on će umesto Tel Aviva, krenuti put Beograda na završne pregovore sa srpskim šampionom.

Foto: Starsport

Vladan Milojević uskoro dobija veliko pojačanje

 

Felisio Milson je 1999. godište. Prve fudbalske korake je načinio u ekipi Real Sabila u Angoli, a sa 18 godina se preselio u Portugal gde je prvi seniorski nastup zabeležio u redovima Maritima.

Kasnije je u dva navrata nastupao za ruski Nižnji Novgorod, a jedn polusezonu proveo je i u dresu turskog Ankaragučua. U Tel Aviv se preselio leta prethodne godine, a li se čini da će nakon samo godinu dana napustiti izraelski klub i preseliti se u Beograd.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading