BRUTALNO ISKRENA: Izjavom o Đokoviću, zapalila je teniski svet: "Igraj sve dok mi to želimo, obožavamo da te gledamo"!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.07.2024

08:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampionska US opena ne krije svoje divljenje prema najboljee teniseru u istoriji belog sporta.

BRUTALNO ISKRENA: Izjavom o Đokoviću, zapalila je teniski svet: "Igraj sve dok mi to želimo, obožavamo da te gledamo"!

Foto: www.profimedia.rs

Nekadašnja šampionka Ju Es Opena, Trejsi Ostin, izrazila je divljenje prema Novaku Đokoviću, ističući da je neverovatno kako on, sa 37 godina, i dalje igra na takvom visokom nivou.

Iako nije osvojio nijednu titulu ove godine, Ostin naglašava da je to delimično posledica njegovog rasporeda odigravanja turnira. Sa svega sedam odigranih turnira, Đoković je uspeo da održi svoje telo svežim i da pruži svoj maksimum na terenu. Ovo je svakako zanimljiva činjenica koja ukazuje na Đokovićevu mudrost u pristupu igri i održavanju sopstvene forme:

- Sa 37 godina, jedino on može da zna koliko mu je pun rezervoar i koliko je motivisan. Nije osvojio titulu ove godine, što je ludost, ali znam da je igrao samo na sedam turnira. To znači da mu je i raspored turnira znatno lakši zbog godina, a možda više vremena želi da provodi sa decom i ne forsira telo previše - kaže Trejsi u podkastu "Insajd In".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak će pokušati da stigne do toliko željenog ostvarenja

 

Trejsi Ostin takođe ističe da je nemoguće predvideti koliko će Novak Đoković još igrati, ističući da je ljubav prema igri i briga o sopstvenom telu ključna. Ona naglašava da je očigledno da današnji igrači mnogo bolje brinu o sebi nego prethodne generacije, te da će Đoković nastaviti da igra sve dok bude uživao u tome:

- Ne mogu da odgovorim na to, jer stvarno ne znam šta ti momci osećaju. Ljubav prema igri i sportu i to kako se staraju o svom telu su svakako bolji nego proteklih decenija. Tako da kažem, igraj sve dok mi to želimo, obožavamo da te gledamo - zaključila je Trejsi.

Da podsetimo, Novaka u narednom periodu očekuju iskušenja na Olimpijskim igrama u Parizu, gde će pokušati da stigne do zvanja olimpisjkog šampiona koje mu jedino nedostaje u prebogatoj karijeri.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading