BUKTI VEĆ NA STARTU SUPERLIGE! Trener PROZVAO sudije: "Ako je ovako u prvom kolu"!

Autor:

Sport

21.07.2024

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imali su dosta prigovora na arbitražu.

BUKTI VEĆ NA STARTU SUPERLIGE! Trener PROZVAO sudije: "Ako je ovako u prvom kolu"!

Foto: Starsport

Početak nove sezone u Superlige Srbije i premijerno kolo donelo je dramu na terenu, ali i van njega zbog sudijskih odluka.

Nezadovoljstvo suđenjem na utakmici između Mladosti iz Lučana i OFK Beograda rezultiralo je burnim reakcijama, kako sa strane igrača i trenera, tako i navijača.

Utakmica je završena rezultatom 2:1 u korist gostiju, ali nije prošla bez kontroverznih situacija. Lučanci su vodili sa 1:0 sve do 85. minuta kada je dosuđen penal za "romantičare", a igrač domaće ekipe Cvetinović, dobio je drugi žuti karton, ostavljajući izabranike Dejana Joksimovića sa čovekom manje na terenu.

Trener Mladosti Joksimović, nije krio svoje nezadovoljstvo suđenjem. Izrazio je sumnju u odluku sudije, ističući da je njegov igrač tvrdio da je prvo stigao do lopte pre nego što je dosuđen penal.

- Videli ste i sami, potrošili smo dosta energije da bismo bili konkurentni tokom cele utakmice. Dosta je bilo izjednačeno, mi smo poveli, ali meni se činilo da smo kontrolisali utakmicu do tih zadnjih sedam minuta. Ja stvarno ne znam šta se desilo, meni je igrač rekao da je sklonio loptu, a da je protivnički igrač njega udario u list i da je sudija dosudio penal, dao mu je drugi žuti karton i nažalost nismo uspeli da se odbranimo do kraja - rekao je Dejan Joksimović, svojevremeno šef struke niškog i kragujevačkog Radničkog.

Joksimović je naglasio da je tokom cele utakmice bilo spornih odluka sudije, te da je suđenje delovalo tendenciozno u korist protivnika.

- Ne znam kako će ovo u nastavku da funkcioniše, ako već u prvom kolu imamo tih odluka koje su dosta problematične. Ne samo taj penal, tokom cele utakmice ih je bilo, kriterijum nije isti, delovalo je da je bilo dosta tendenciozno suđenje na stranu našeg protivnika. Sledeća utakmica je protiv Zvezde na Marakani, pa ćemo videti - istakao je Joksimović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading