ŠAMPIONSKI PLES CRVENO-BELIH: Delije strepe nakon ubedljivog trijumfa - jedna stvar se ne sme dozvoliti!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.07.2024

06:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od starta su pokazali čemu streme.

ŠAMPIONSKI PLES CRVENO-BELIH: Delije strepe nakon ubedljivog trijumfa - jedna stvar se ne sme dozvoliti!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Jedinstvo iz Uba na startu nove superligaške sezone, čime je na najbolji način najavljen novi pohod ka osmoj uzastopnoj šampionskoj tituli.

Od prvog sudijskog zvižduka bilo je jasno da su puleni trenera Vladana Milojevića kvalitetnija ekipa. Zagospodarili su momci u crveno-beloj sportskoj opremi terenom i kao rezultat svega navedenog viđen je veliki broj prilika koje su krunisane sa četiri pogotka, a egzekutori su bili Šerif Endiaje dva puta, Aleksandar Katai i Bruno Duarte koji je u 68. minutu ušao u igru umesto dvostrukog strelca Endiajea i u svom prvom kontaktu sa loptom, nakon samo 52 sekunde provedene na terenu, matirao je Vukašina Jovanovića.

Trener Vladan Milojević nije krio svoje oduševljenje nakon pobede, čestitajući svojim igračima na odličnoj partiji i publici koja je podržala ekipu. Istakao je da je vreme uticalo na igrače i doprinelo njihovoj dobroj igri. Takođe, čestitao je i ekipi Jedinstva, ističući da su pokazali kvalitet i borbenost tokom meča.

I pored činjenice da se nije upisao u listu strelaca, In Bom Hvang je pružio još jednu sjajnu partiju, po ko zna koji put dokazujući fudbalsku klasu. Asistirao je kod trećeg pogotka crveno-belih i predstavljao je konstantnu opasnost po gol Ubljana.

Nakon meča pristalice Crvene zvezde na društvenim mrežama izrazili su zabrinutost zbog mogućnosti njegovog odlaska sa Marakane. Svi se ipak nadaju da će južnokorejski reprezentativac ostati i u aktuelnoj sezoni u crveno-belom dresu i pomoći ekipi kako u borbama za domaće trofej, tako i u željenom novom pohodu ka Ligi šampiona.

 

Istovremeno je i partija Šeriga Endiajea skrenula pažnju Delija koji i pored njgova dva pogotka, imaju da upute i po neku kritiku senegalskom napadačku, ali među pristalicama crveno-belih vlada oduševljenje najnovijim pojačanjem i strelcem jednog pogotka Brunom Duarteom kojeg veđ upoređuju sa portugalskim napadačem Ugom Vijeirom koji je ostavio dubok trag u Ljutice Bogdana.

Fudbaleri Crvene zvezde preskočili su prvu prepreku u novoj sezoni. Već narednog vikenda očekuje ih novo iskušenje kada na stadion "Rajko Mitić" stiže lučanska Mladost.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading