OFK BEOGRAD SE VRATIO U SUPERLIGU U VELIKOM STILU! "ROMANTIČARI" GUBILI DO 86. MINUTA, PA DOŠLI DO POBEDE U NADOKNADI! Kahvić dupli heroj

Autor:

Sport

20.07.2024

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakva utakmica u Užicu!

OFK BEOGRAD SE VRATIO U SUPERLIGU U VELIKOM STILU! "ROMANTIČARI" GUBILI DO 86. MINUTA, PA DOŠLI DO POBEDE U NADOKNADI! Kahvić dupli heroj

Foto: OFK Beograd

Fudbaleri OFK Beograda vratili su se u elitni rang takmičenja u Srbiji posle osam godina, a čekanje se definitivno isplatilo! "Romantičari" su u Užicu savladali nominalnog domaćina, Mladost iz Lučana, sa 2:1 posle velikog preokreta u samom finišu meča.

Aleksandar Kahvić obukao je plašt heroja i sa dva brza gola doneo veliki trijumf svom timu. Najpre je iznudio penal, koji je skrivio strelac vodećeg gola za Lučance Dušan Cvetinović, a onda je u 93. minutu još jednom zatresao mrežu Mladosti i tako doneo sva tri boda svom timu.

Bili su pred porazom izabranici Sima Krunića, koji su se ozbiljno ispromašivali tokom celog meča, što je znala da kazni iskusna ekipa iz Lučana. Mislila je Mladost da može do sigurne pobede nad novajlijom, a onda je u 85. stupio na scenu Aleksandar Kahvić i režirao neverovatan preokret.

Meč je bio izuzetno uzbudljiv, na isteku 59. minuta je Dušan Cvetinović iz srca kaznenog prostora smestio loptu iza leđa odličnog Balše Popovića, kaznivši mnoge promašaje "romantičara". Golman Mladosti, Saša Stamenković, lavovski se nosio sa napadima gostiju, ali je na kraju morao da potpiše kapitulaciju za veliko slavlje Beograđana u Užicu.

Zbog ovoga je popularna Ofka nedostajala Superligi, a i svim navijačima! U narednom kolu će Mladost na gostovanje Crvenoj zvezdi, dok će tim sa Karaburme dočekati rivala iz prošle sezone - Tekstilac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading