KANGIN GEST DOVEO ZVEZDAŠE DO SUZA! Reakcija Gabonca SRUŠILA društvene mreže! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.07.2024

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mu ovo prvi put.

KANGIN GEST DOVEO ZVEZDAŠE DO SUZA! Reakcija Gabonca SRUŠILA društvene mreže! (VIDEO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Železničara iz Pančeva započeli su novu sezonu Superlige Srbije pobedom nad ekipom Radničkog iz Kragujevca rezultatom 3:2 (3:1).

Ovaj meč je odigran na stadionu Dubočica u Leskovcu, a privukao pažnju kako navijača, tako i poznatih ličnosti, među kojima se našao i miljenik navijača Crvene zvezde, Gelor Kanga.

Reprezentativac Gabona sa srpskim pasošem i vezista crveno-belih je na društvenim mrežama podelio snimak na kom izražava svoju nostalgiju za bivšim saigračem, golmanom Zoranom Popovićem.

Na snimku se može videti kako Kanga razgovara sa Zoranom Popovićem, nekadašnjim golmanom Crvene zvezde, koji sada brani gol Železničara. Komentari Gelora Kange u video snimku su izazvali smeh kod mnogih, a posebno je istaknuto kako mu srpski jezik sve bolje ide.

- Pope, gde si Pope, brate - oglasio se Gabonac i nasmejao armiju Zvezdinih navijača.

Podsetimo, izabranici Vladana Milojevića u odbranu duple krune kreću utakmicom protiv ubskog Jedinstva, koja se igra večeras od 20 časova na stadionu "Rajko Mitić".

Crveno-beli su odlučili da naprave sjajan potez pred ovaj meč, pa je za svu decu do 14 godina besplatan ulaz na nekadašnjoj Marakani.

Zvezda je sedmostruki uzastopni prvak Superlige Srbije, a i u drugom kolu kroz sedam dana, ugostiće lučansku Mladost na istom stadionu. Tek u trećoj rundi, šampion ide na prvo gostovanje, a rival je novi član elite Tekstilac iz Odžaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading