ZVEZDA NE STAJE SA NOVAJLIJAMA! Stiže napadač iz kluba koji je Partizan ZAVIO u crno!

Autor:

Sport

20.07.2024

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli rešeni da angažuju još jednog golgetera.

ZVEZDA NE STAJE SA NOVAJLIJAMA! Stiže napadač iz kluba koji je Partizan ZAVIO u crno!

Foto: www.profimedia.rs

Prema informacijama koje ekskluzivno prenosi izraelski portal ONE, Crvena zvezda je u pregovorima s Makabijem Petah Tikve oko transfera mladog napadača Idana Toklomatija.

Prema trenutnim saznanjima, crveno-beli bi za njegove usluge trebalo da plate nešto više od 3.000.000 evra, uz 20 odsto od naredne prodaje koji će pripasti izraelskom klubu.

Međutim, prepreka u pregovorima trenutno predstavlja način isplate obeštećenja. Avi Luzon, prvi čovek Makabija, insistira da dobije novac u najviše dve rate, dok zasad nema dogovora oko dinamike isplate. Izraelski klub se nada da bi mogao da dobije i više novca ukoliko se Toklomati dobro pokaže na Olimpijskim igrama u Parizu ovog leta.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Idan Toklomati (desno) sa loptom

Toklomati je pozvan u fudbalsku selekciju koja će nastupati na najvećem planetarnom sportskom događaju u "gradu svetlosti", zbog čega neće biti na raspolaganju Makabiju za dvomeč protiv portugalske Brage u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Ovo predstavlja značajan trenutak u karijeri mladog fudbalera, a njegov očekivani nastup na Olimpijadi može dodatno uticati na dinamiku njegovog transfera u Crvenu zvezdu.

Crveno-beli su, podsetimo, ostali već bez jednog pojačanja, pošto je crnogorski reprezentativac Viktor Đukanović na korak od potpisa za rimski Lacio, koji je švedskom Hamarbiju ponudio pet miliona evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading