"ORLOVIMA" ZNATNO OLAKŠAN POSAO! Rival Srbije doživeo veliki UDARAC!

Autor:

Sport

20.07.2024

08:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo nekoliko dana pred start Olimpijskih igara u Parizu.

"ORLOVIMA" ZNATNO OLAKŠAN POSAO! Rival Srbije doživeo veliki UDARAC!

Foto: Starsport

Košarkaška reprezentacija Južnog Sudana suočava se sa izazovima nedelju dana pred početak Olimpijskih igara, jer neće moći da računa na jednog od svojih ključnih igrača - Bol Bola.

Centar je neočekivano odstranjen iz tima zbog "nepotvrđenih ličnih razloga", ostavljajući reprezentaciju oslabljenom uoči nadmetanja u Parizu. Ova vest je izazvala zabrinutost među navijačima, ali i konkurentima, jer je jasno da će odsustvo Bol Bola učiniti Južni Sudan daleko ranjivijim u takmičenju.

Iako zvanični razlozi za odsustvo Bol Bola još uvek nisu potvrđeni, spekulacije i nagađanja su uveliko prisutni. Navijači, novinari i sportski analitičari su ostali u nedoumici zbog nedostatka konkretnih informacija o uzrocima ove neočekivane situacije.

 

 

 

Odsustvo Bol Bola će neminovno uticati na performanse Košarkaške reprezentacije Južnog Sudana, a samim tim i na njihovu poziciju u grupi "C" gde se takmiče sa jakim protivnicima poput Srbije, SAD-a i Portorika. Nedostatak iskusnog centra sigurno će predstavljati izazov za tim i njihovog trenera, posebno u mečevima protiv snažnih ekipa.

Ova neočekivana situacija predstavlja ozbiljan udarac za Košarkašku reprezentaciju Južnog Sudana, ali će se tim verovatno truditi da se prilagodi novonastaloj situaciji i pruži najbolje što može na nadolazećim Olimpijskim igrama.

S druge strane, njegov izostanak samo može da raduje "orlove" i srpskog selektora Svetislava Pešića, budući da će Jokiću i ekipi biti značajno olakšan posao protiv afričke selekcije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading