ALARM PRED OLIMPIJSKE IGRE! Ovome se NIKO nije NADAO!

Autor:

Sport

20.07.2024

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako se nalaze među kandidatima za medalju.

ALARM PRED OLIMPIJSKE IGRE! Ovome se NIKO nije NADAO!

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaška reprezentacija Francuske doživela je treći uzastopni poraz u pripremnom periodu za Olimpijske igre, ovoga puta od strane Kanade rezultatom 85:73. Ovaj poraz doveo je do ozbiljne zabrinutosti među navijačima Francuske, posebno nakon prethodnih poraza od Nemačke i Srbije.

Selektor Francuske, Vensan Kole, izrazio je svoje razočaranje očajnim igrama njegovog tima, ističući da je napad na spoljnim pozicijama bio ključni faktor poraza od strane Kanađana. Kole ističe da je neophodno da ekipa postane smirenija i zrelija kako bi se nosila sa izazovima predstojećeg turnira.

Do početka Olimpijskih igara, na kojima su domaćini, "trikolore" očekuje još jedna prijateljska utakmica protiv sve bolje Australije, koja će biti poslednja prilika za fino podešavanje taktike i podizanje nivoa igre pre početka takmičenja.

Foto: Starsport

Selektor Francuske Vensan Kole

Izabranici selektora Vensana Kolea će se na olimpijskom turniru naći u grupi sa Brazilom, Japanom i svetskim prvakom Nemačkom, što će biti ozbiljan izazov za ekipu koja se suočava sa nedostatkom forme.

Ipak, navijači se nadaju da je to trenutna slabost, kao i da će "Galski petlovi" pokazati pravo lice kada krene trka za bodove u "gradu svetlosti".

Podsetimo, Francuzi na svom terenu brane olimpijsko srebro, osvojeno na prošlim Igrama u Tokiju, kada su u finalu poraženi od Sjedinjenih Američkih Država, koji se ove godine nalaze u Grupi C sa reprezentacijom Srbije, Južnog Sudana i Portorika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading