DETE PARTIZANA I STUB REPREZENTACIJE PRED TRANSFEROM KARIJERE: Pavlović dogovorio SVE sa velikanom

Autor:

Sport

13.07.2024

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaslužio je ovo

DETE PARTIZANA I STUB REPREZENTACIJE PRED TRANSFEROM KARIJERE: Pavlović dogovorio SVE sa velikanom

Foto: Tanjug/AP

Strahinja Pavlović je veoma blizu prelaska u redove Milana, preneo je čuveni italijanski novinar Fabricio Romano. Srpski reprezentativac je već dogovorio lične uslove sa evropskim velikanom, a sada se očekuje da klubovi dogovore detalje transfera.

Prema nezvaničnim informacijama, "rosoneri" su ponudili Pavloviću višegodišnji ugovor po kome bi srpski fudbaler zarađivao 1,5 miliona evra po sezoni, što je on prihvatio. Iz Milana su spremni da ponude između 20 i 25 miliona evra za transfer, dok Salcburg zahteva 30 miliona. Ipak, postoji očekivanje da će se klubovi naći na sredini, te da će se kroz bonuse uskoro dostići tražena cifra, a i kada se već sam igrač dogovorio sa klubom, jasno je da ima nameru da ide.


Pavlović je član Salcburga od 2022. godine, a pre toga je igrao za Partizan, Monako, Serkl Briž i Bazel. Trenutno ima ugovor sa austrijskim klubom do 30. juna 2027. godine, ali će pre isteka istog napustiti Austriju. Za reprezentaciju Srbije do sada je odigrao 38 mečeva i postigao je četiri gola, ali je ovaj transfer zaslužio pre svega zbog izvanrednih partija u odbrani, što i jeste njegov zadatak. Pokazao se Strahinja mnogo puta za reprezentaciju kao dostojan naslednik Nemanje Vidića koji poštuje onu "ide glavom gde mnogi ne bi išli nogom".

Videli su to i mnogi evropski velikani, pošto su pored Milana za Strahinju od ranije zainteresovani bili Vulverhempton, Aston Vila i Brentford.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading