ON JE BIO MOŽDA I JEDINA SVETLA TAČKA "ORLOVA"! Emotivni Pavlović nije krio razočarenje: "Bili smo bezopasni"!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.06.2024

06:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstavljao je jednu od svetlih tački načeg nacionalnog tima u Nemačkoj.

ON JE BIO MOŽDA I JEDINA SVETLA TAČKA "ORLOVA"! Emotivni Pavlović nije krio razočarenje: "Bili smo bezopasni"!

Foto: Republika

Razočaravajućih 0:0 u duelu trećeg kola Evropskog prvenstva protiv selekcije Danske, za "orlove" znači i povratak kući.

"Orlovi" su u konkurenciji Engleske, Danske i Slovenije osvojili dva boda, uz samo jedan postignuti pogodak. što ih je svrstalo na poslednju poziciju, a nakon utakmice svakako nikome nije bilo do preterane priče.

Vidno razočarani srpski reprezentativci su emotivno odgovarali na pitanja novinara, a među njima se našao i momak koji uvek i na svakom mestu punog srca, ne štedeći se niti u jednom trenutku, sa ponosom nosi dres sa nacionalnim grbom, Strahinja Pavlović.

- Šta da kažem. Imali smo dosta problema u stvaranju šansi. Jednostavno jako malo šansi smo imali i nismo bili opasni. Ovoga puta na terenu je bio možda najborbeniji sastav. Mister je želeo da sačuva neke igrače kako bi kasnije napali svim silama.

Republika

Foto: Republika

Nije mogao da sakrije razočarenje - Strahinja Pavlović

 

Zanimljivo je bilo čuti šta Strahinja Pavlović misli šta je bilo presudno da se Srbija ne nađe u osmini finala?

- Kao što sam rekao, nismo bili opasni. Bili smo borbeni, igrali smo čvrsto, ali često nismo bili mi ti koji kontrolišu utakmicu.

Da li je to bilo opredeljenje, ili su nas protivnici prisilili na takvu igru?

- I kada smo imali loptu i bili u prilici da stvaramo šanse, to jednostavno nije bilo dobro. Pravili smo dosta grešaka u pasu. Birali smo loša rešenja i kompletan tim jednostavno nije igrao dobro - zaključio je vidno neraspoloženi Strahinja Pavlović.

Da podsetimo, "orlovi" su nakon startnog poraza od Engleza rezultatom 0:1, remizirali sa Slovenijom 1:1 u meču u kojem je Luka Jović u poslednjim trenucima nadoknade vremena sačuvao kakvu takvu šansu, ali je novi remi, ovoga puta bez golova, "zapečatio našu sudbinu".

Ovime se srpska fudbalska reprezentacija vraća kući nakon prve faze Evropskog prvenstva kao jedna od osam najlošijih nacionalnih timova na EVRO 2024.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading