OGLASIO SE PIKSI NAKON POVLAČENJA TADIĆA IZ NACIONALNOG TIMA: Selektor Srbije imao poruku za FSS!

Autor:

Sport

18.07.2024

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Srbije rešio da ode u reprezentativnu penziju.

OGLASIO SE PIKSI NAKON POVLAČENJA TADIĆA IZ NACIONALNOG TIMA: Selektor Srbije imao poruku za FSS!

Foto: www.profimedia.rs

Selektor reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, oglasio se putem zvaničnog sajta Fudbalskog saveza Srbije povodom odluke Dušana Tadića da ubuduće neće igrati za nacionalni tim. Piksi je istakao da je Tadić ostavio dubok trag u dresu reprezentacije i širom Evrope, ističući njegovu važnost u timu.

- Dušan Tadić je veliko ime srpskog fudbala i momak koji je ostavio dubok trag u dresu našeg državnog tima. Pratio sam njegovu karijeru od momenta kada je u Vojvodini najavio ogromne domete i kasnije kada je u Holandiji, Engleskoj i Turskoj pokazao da je izrastao u jednog od najboljih veznih igrača u Evropi. Od trenutka kada sam stupio na dužnost selektora reprezentacije, video sam u njemu lidera i bilo mi je mnogo drago što baš Tadić nosi kapitensku traku i broj 10 na leđima - naveo je Piksi i dodao:

Foto: twitter.com/FSSrbije

Dušan Tadić i Dragan Stojković Piksi

- Poštujem njegovu odluku i želim mu mnogo sreće u nastavku karijere, kako one igračke, tako i i one kojoj se bude posvetio nakon aktivnog igranja. Moja je velika želja da mu se organizuje oproštajna utakmica i predložiću predsedniku Džajiću i ljudima iz Fudbalskog saveza Srbije da se u prvom slobodnom terminu iskoristi prilika i da se na jedan dostojan način oprostimo od bivšeg kapitena. Tadić je to apsolutno zaslužio - poručio je Stojković.

Tadić je bio deo nacionalnog tima Srbije do 2008. godine i za to vreme odigrao je 111 utakmica i postigao je 23 golova. Rekorder je po broju nastupa i asistencija i apsolutna legenda srpskog fudbala. Ostaće upamćen i kao kapiten koji je predvodio ''orlove'' na dva velika takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading