TADIĆEVO POVLAĆENJE IZ NACIONALNOG TIMA MU TEŠKO PALO: Reprezentativac Srbije poslao emotivnu poruku kapitenu!

Autor:

Sport

18.07.2024

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Orlovi'' ostali bez kapitena.

TADIĆEVO POVLAĆENJE IZ NACIONALNOG TIMA MU TEŠKO PALO: Reprezentativac Srbije poslao emotivnu poruku kapitenu!

Foto: Profimedia

Nakon što je kapiten reprezentacije Srbije, Dušan Tadić, objavio vest o svojoj odluci da se povuče iz nacionalnog tima, javnost je ostala zatečena. Tadić je preneo poruku o svojoj odluci preko svog profila na Instagramu, ističući da je spreman da se stavi na raspolaganje ukoliko bude potreban u budućnosti, ali da se oprašta dok je Dragan Stojković Piksi na mestu selektora.

Odlazak Dušana Tadića iz reprezentacije izazvao je različite reakcije među navijačima i kolegama. Na društvenim mrežama osvanuli su brojni komentari podrške i žaljenja zbog odlaska jednog od najboljih napadača današnjice. Među onima koji su izrazili žaljenje je i Lazar Samardžić, koga mnogi smatraju Tadićevim prirodnim naslednikom.

- Hvala ti za sve, legendo - napisao je Samardžić.

Foto: Profimedia

Lazar Samardžić

On je nakon ove objave dobio veliki broj lajkova na taj komentar, ali i mnogo odgovora, pretežno od navijača Fenerbahčea, koji ga zovu da pojača njihov klub i zaigra u tandemu sa Tadićem.

Epilog ovoga jesu dešavanja na Evropskom prvenstvu kada je Piksi ostaivo Tadića na klupi na mečevima protiv Engleske i Danske. Takođe, selektor Stojković je nakon finala evropske smotre između Španije i Engleske ponovo imao izjavu koja je očigledno pogodila Tadića i zbog toga je verovatno i doneo ovu odluku.

- Podatak zvuči zaista utopijski. Reč je o jednom od najboljih napadača današnjice. Meni je još jedan detalj sa sinoćnje utakmice ostavio jak utisak, a to je izlazak iz igre Kejna i Morate. Dva kapitena, dva lidera svojih reprezentacija. Nijedan gest, ni najmanja reakcija koja bi narušila duh u ekipi. Odlaze na klupu, pružaju podršku. To su stvari na kojima svi moramo da učimo. Nema sujete i prevelikog ega, svi su su službi kolektiva i pobeda je svima zajednički cilj - rekao je Piksi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading