BIVŠI FUDBALER ZVEZDE OTKRIO DO SADA NEPOZNATU ANEGDOTU O DEJANU STANKOVIĆU: ''Ako se to desi plaćam helikopter''!

Autor:

Sport

17.07.2024

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Bilo je spektakularno i za pamćenje''.

BIVŠI FUDBALER ZVEZDE OTKRIO DO SADA NEPOZNATU ANEGDOTU O DEJANU STANKOVIĆU: ''Ako se to desi plaćam helikopter''!

Foto: Starsport

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Nikola Stanković, nedavno je podelio jednu veoma zanimljivu priču iz svojih dana provedenih u crveno-belom dresu On je izneo jednu do sada neoktrivenu anegdotu Dejana Stankovića i Veljka Nikolića. Inače, Nikola je bio io viđen kao novi biser Crvene zvezde, čak i upoređivan sa legendarnim Dejanom Stankovićem. Međutim, umesto da igra na poziciji veznog igrača, Deki ga je prebacio na poziciju beka.

Foto: Starsport

Nikola Stanković

Na polusezoni, kada je tim iz Ljutice Bogdana zaostajao za Partizanom, Veljko Nikolić je izjavio da će ekipa osvojiti duplu krunu. Na to je Dejan Stanković smelo odgovorio da će, ukoliko se ta prognoza ostvari, on platiti helikopter kojim će Nikolić doći na trening. Kako se ispostavilo, ekipa je zaista osvojila duplu krunu, a Nikolić se pojavio na prvom treningu naredne sezone - helikopterom!

- Na polusezoni smo zaostajali za Partizanom pet ili sedam bodova i Velja Nikolić je rekao da ćemo da osvojimo duplu krunu. Deki Stanković mu je odgovorio, ako osvojimo duplu krunu ja plaćam helikopter i ti dolaziš helikopterom na trening  - istakao je Stanković i dodao:

- Osvojili smo duplu krunu na kraju, prvi trening naredne sezone, Velja Nikolić je sleteo helikopterom na teren! Bio je u Batajnici, obukao se u opremu, odvezli su ga do tamo. Mi krećemo trening, nema Velje, odjednom sleće helikopterom na pomoćni teren. Stvarno je bilo spektakularno i za pamćenje - naveo je Nikola Stanković za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading