UŽAS: Kada se izuo svi su ostali u šoku - pogledajte kako izgleda noga Lionela Mesija nakon povrede!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.07.2024

07:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pitanje je kada će se vratiti na teren.

UŽAS: Kada se izuo svi su ostali u šoku - pogledajte kako izgleda noga Lionela Mesija nakon povrede!

Foto: Instagram.com/printscreen/foxsoccer

Argentinska fudbalska reprezentacija ostvarila je pobedu u finalu Kopa Amerika protiv Kolumbije, osvojivši svoj šesnaesti trofej u istoriji ovog takmičenja. Ekipa predvođena Lionelom Mesijem trijumfovala je rezultatom 1:0, a odlučujući pogodak postigao je Lautaro Martinez u 112. minutu susreta.

Tokom meča, kapiten Argentine, Lionel Mesi, bio je primoran da napusti teren zbog povrede. Nažalost, Mesi je morao van igre već u 66. minutu, nakon što je sam povredio zglob nakon jednog pada, i prethodno trpeo brojne udarce. Fotoreporteri su zabeležili trenutak kada je Mesi izuo čarapu, otkrivajući natečeni zglob, što ukazuje na ozbiljnost povrede.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FOX Soccer (@foxsoccer)

 

Dok je sedeo na klupi, Lionel Mesi je viđen kako plače i pokriva lice rukama nakon što je zamenjen od strane Nikolása Gonzalesa. U trenutku kada je Mesi morao da napusti igru, na semaforu je stajalo 0:0, što je svakako bilo dodatno razočarenje za jednog od najboljih fudbalera u istoriji ovog sporta.

Ostaje neizvesno kada će se Mesi vratiti na teren, posebno imajući u vidu da se povreda trenutno ne čini bezazlenom. Pitanje je takođe koliko dugo će Mesi još igrati za nacionalni tim Argentine, a to će biti dodatni izazov za ovu fudbalsku legendu.

Ova pobeda predstavlja veliki uspeh za argentinski tim, ali istovremeno postavlja pitanja o Mesi-ovoj budućnosti i njegovom oporavku od povrede. S obzirom na značaj koji Mesi ima za argentinski fudbal, njegov povratak na teren biće praćen sa velikim interesovanjem širom sveta.

Nakon meča, brojni navijači i fudbalski entuzijasti izrazili su svoju podršku Mesiju putem društvenih mreža, pokazujući koliko je uticajan i voljen fudbaler. Saigrači iz argentinskog tima takođe su pružili podršku svom kapitenu, ističući njegov značaj za ekipu i argentinski fudbal uopšte.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading