KAKVE BOMBETINE BODRE MESIJA! Pored ovakvih navijačica, svako bi postigao gol da ih usreći (VIDEO)

Autor: Republika/A.Đ.

Sport

10.07.2024

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prosto ne možete skinutu pogled sa njih.

KAKVE BOMBETINE BODRE MESIJA! Pored ovakvih navijačica, svako bi postigao gol da ih usreći (VIDEO)

Foto: Printscreen/X

Sinoć smo mogli da ispratimo polufinale Kopa Amerike, gde su se surele fudbalska reprezentacija Argentine i fudbalska reprezentacija Kanade. Na tribinama sa strane Argentine smo mogli da primetimo dve prelepe devojke, koje su svim snagama navijale za svoje reprezentative.

VIDEO MOŽETE POGLEDATI NA OVOM LINKU.

Argentina se plasirala u finale Kopa Amerike, što znači da će Lionel Mesi imati još jednu priliku da sa "gaučosima" dođe do titule. Pobedom nad Kanadom od 2:0, Mesi se plasirao u svoje sedmo međunarodno finale sa Argentinom. Ovo je bio izuzetno važan korak ka potencijalnom osvajanju još jednog pehara za prvaka Južne Amerike, a navijači su sigurno odahnuli nakon ove pobede.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

 

Šampion sveta je do pobede došao golovima sjajnog Hulijana Alvareza u 22. minutu, odnosno Lea Mesija u 51. minutu. Ova dva odlična igrača su se istakla svojim izuzetnim veštinama i doprinela su značajno trijumfu Argentine. Važno je istaći da je Mesi do sada imao izazovno takmičenje, ali je uspeo da se vrati nakon ozbiljne povrede i pokaže svoj kvalitet.

Argentina sada čeka pobednika meča Urugvaja i Kolumbije, a finale se igra 15. jula u Majamiju. Ovaj grad ima poseban značaj za Mesija, koji već uživa status legende u tom gradu. S obzirom na sve ovo, finale Kopa Amerike definitivno će biti događaj koji će privući pažnju širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading