MESI SE SLOMIO: Argentina suzama (ne)veruje - evo zašto je svetski superstar plakao kao malo dete tokom finala Kopa Amerika!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.07.2024

06:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Finalni duel ostao u senci povrede fudbalskog superstara.

MESI SE SLOMIO: Argentina suzama (ne)veruje - evo zašto je svetski superstar plakao kao malo dete tokom finala Kopa Amerika!

Foto: Foxsoccer/printscreen

Lionel MEsi

Fudbalski svet je bio svedok emotivnog trenutka na nedeljnom finalu Kopa Amerika kada je Lionel Mesi, argentinska superzvezda, napustio teren zbog povrede.

U 64. minutu utakmice, Mesi je, pokušavajući da stigne loptu koju je kontrolisao nezgodno stao na nogu što je dovelo do povrede. Ostao je da leži na terenu i nakon što mu je ukazana pomoć od strane medicinskog tima, napustio je teren, a već izvesno vreme se polemiše da bi ovo bi mogla da bude i njegova poslednja utakmica na Kopa Amerika.

Nekoliko trenutaka kasnije, dok je sedeo na klupi, Mesi je viđen kako plače i pokriva lice rukama nakon što je zamenjen od strane Nikolása Gonzalesa. U trenutku kada je Mesi morao da napusti igru, na semaforu je stajalo 0:0, što je svakako bilo dodatno razočarenje za jednog od najboljih fudbalera u istoriji ovog sporta.

Ovo je bio dramatičan trenutak za argentinskog fudbalera i njegove navijače širom sveta. Mesi je bio ključni igrač u argentinskom timu tokom celog turnira, a njegova povreda je izazvala zabrinutost među navijačima i ljubiteljima fudbala.

Foto: Foxsoccer/printscreen

Mesi je zbog povrede morao da napusti igru polovinom drugog poluvremena

 

Povreda je dovela u pitanje Mesijevu budućnost na Kopa Amerika, ali i uopšte u fudbalu. Mesi je ikona fudbala i njegovo eventualno povlačenje iz reprezentativnog fudbala bilo bi veliki gubitak za sport.

Inače treba napomenuti da su argentinski fudbaleri uspeli da slave na stadionu u Majmiju minimalnim rezultatom 1:0, a odlučujući pogodak postigao je Lautaro Martinez u 112. minutu susreta.

Nakon meča, brojni navijači i fudbalski entuzijasti izrazili su svoju podršku Mesiju putem društvenih mreža, pokazujući koliko je uticajan i voljen fudbaler. Saigrači iz argentinskog tima takođe su pružili podršku svom kapitenu, ističući njegov značaj za ekipu i argentinski fudbal uopšte.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading