VAŽNO SAOPŠTENJE SA MARAKANE! Zvezda PODSETILA na značajan JUBILEJ!

Autor:

Sport

19.06.2024

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor crveno-belih od dolaska na čelo kluba preporodio srpskog šampiona.

VAŽNO SAOPŠTENJE SA MARAKANE! Zvezda PODSETILA na značajan JUBILEJ!

Foto: Republika.rs

Delije

Fudbaleri Crvene zvezde obeležili su u potpunosti nedavno završenu sezonu na domaćoj sceni.

Klub sa Marakane osvojio je sve što se moglo osvojiti, ponovo je podigao pehar namenjen najboljem timu Superlige Srbije, kao i u lozničkom finalu nacionalnog kupa trijumfom nad Vojvodinom rezultatom 2:1, golovima Mirka Ivanića i Uroša Spajića.

Na taj način izabranici Vladana Milojevića izborili su učešće u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona i obezbedili u najmanju ruku igranje u grupnoj fazi Lige Evrope.

Dok crveno-beli čekaju ime rivala na evropskoj sceni, u klubu iz Ljutice Bogdana su podsetili na jubilej koji obeležava Zvezdan Terzić.

 

 

Najzaslužniji za meteorski uspon Crvene zvezde u poslednjoj deceniji je na današnji dan pre tačno 10 godina stigao kao "spasilac" u redove srpskog šampiona.

U veoma kratkom roku stabilizovao je klub, napravio od njega redovnog učesnika evropskih takmičenja, osvojio četiri vezane duple krune, ostvario veliki broj zvučnih transfera... Tim povodom sa Marakane su se oglasili na društvenim mrežama, sledećom objavom:

- Danas obeležavamo 10. godišnjicu od dolaska Zvezdana Terzića na mesto generalnog direktora FK Crvena zvezda. Od kada je stigao u naš klub, Terzić ga je stabilizovao u gotovo bezizlaznoj situaciji i podigao lestvicu uspeha crveno-belih na viši nivo. Od njegovog dolaska, Zvezda je osvojila osam šampionskih titula (sedam uzastopnih), četiri duple krune u nizu i igrala osam grupnih faza UEFA takmičenja. Neka uspesi nastave da se nižu! - stoji u poruci srpskog šampiona.

Podsetimo, u međuvremenu, Zvezdan Terzić je i imenovan za predsednika Upravnog odbora SD Crvena zvezda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading