ZVEZDA POTPISALA LEVOG BEKA: Iz Bolonje pravo na Marakanu!

Autor:

Sport

18.06.2024

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli nastavljaju sa sklapanjem tima.

ZVEZDA POTPISALA LEVOG BEKA: Iz Bolonje pravo na Marakanu!

Foto: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda je nastavila sa aktivnostima u letnjem prelaznom roku, a najnovije pojačanje dolazi iz Gane. Ebenezer Anan, fudbaler rođen 21. avgusta 2002. godine, potpisao je ugovor na tri plus jednu godinu sa klubom.

- Veoma sam uzbuđen i srećan što sam potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom. Drago mi je što su moje dobre partije primećene i što sam uspeo da skrenem pažnju čelnika Zvezde. Upoznat sam sa Superligom i smatram da je veoma kvalitetna, tako da se radujem tome što ću imati priliku da nastavim da igram u Srbiji. Smatram da su mi glavni aduti brzina i tehnika, kao i inteligencija sa loptom, ali mogu da napredujem u svim segmentima. Želim to i verujem u sebe - istakao je Anan.

Ebenezer Anan je rođen u Gani, gde je započeo svoju fudbalsku karijeru pre nego što je prešao u Italiju. U mladom timu Bolonje stekao je iskustvo, a potom je išao na pozajmice u Imoleze i Novi Pazar, gde je sjajnim partijama skrenuo pažnju na sebe. Njegove kvalitete su prepoznate i u seniorskoj reprezentaciji Gane, gde je ostvario debi u martu ove godine.

Anan ističe da su mu glavni aduti brzina, tehnika i inteligencija sa loptom, ali da veruje da može da napreduje u svim segmentima. Dolazak u Crvenu zvezdu pruža mu priliku da pokaže svoj talenat u Superligi, koju smatra veoma kvalitetnom, i da nastavi sa usavršavanjem svoje igre. Navijači Crvene zvezde sa nestrpljenjem očekuju da vide šta Anan može da pruži na terenu i kako će doprineti timu u narednoj sezoni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading