TERZIĆ NAJAVIO DA NEMA POMOĆI OFK, PA IM SREDIO DIREKTORA: Krstičić stigao na Karaburmu!

Autor:

Sport

17.06.2024

20:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko pojačanje za "romantičare".

TERZIĆ NAJAVIO DA NEMA POMOĆI OFK, PA IM SREDIO DIREKTORA: Krstičić stigao na Karaburmu!

Foto: printscreen/instagram

OFK Beograd se vraća u Superligu Srbije uz ulaganje u omladinski pogon

Posle dugog iščekivanja, OFK Beograd se konačno vratio u Superligu Srbije. Ovaj klub sa Karaburme nije samo fokusiran na uspehe prvog tima, već je odlučio da ozbiljno uloži u omladinski pogon. Nedavno je zvanično predstavljen novi direktor omladinske škole, a tu funkciju će obavljati Nenad Krstičić, bivši fudbaler OFK Beograda i Crvene zvezde.

Nenad Krstičić je rođen i odrastao kao fudbaler u OFK Beogradu, pre nego što je karijeru nastavio u inostranstvu. Proveo je osam godina u italijanskoj Sampdoriji, a igrao je takođe za Crvenu zvezdu, Alaves i AEK. Za reprezentaciju Srbije odigrao je četiri utakmice. Njegov povratak u OFK Beograd kao direktora omladinske škole predstavlja emotivan povratak kući za ovog iskusnog fudbalera.

Nenad Krstičić je izjavio da je veoma srećan što se vratio u klub u kojem je započeo svoju fudbalsku karijeru. Oseća snažnu emotivnu vezu sa OFK Beogradom i istakao je da mu je čast što će imati priliku da doprinese razvoju mladih talenata i povratku kluba na veliku scenu.

Danas se takođe okupio i fudbalski tim Crvene zvezde koji je krenuo u pripreme za novu sezonu, a generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić dobio je i pitanje da li će pomagati OFK Beogradu. Odgovorio je da neće imati nikakvu posebnu saradnju, ali evo već im je "sredio" direktora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading