ODLAZI VAŽAN IGRAČ ZVEZDE, ALI NE GDE SMO SVI MISLILI! Evo gde će nastaviti karijeru

Autor:

Sport

17.06.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli će prihodovati solidnu sumu.

ODLAZI VAŽAN IGRAČ ZVEZDE, ALI NE GDE SMO SVI MISLILI! Evo gde će nastaviti karijeru

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Marko Stamenić odlazi u Premijer ligu umesto u Koventri

Crvena zvezda će ostati bez Marka Stamenića, ali umesto odlaska u Koventri, kako je prvobitno najavljeno, novozelandski reprezentativac će preći u neimenovani klub iz Premijer lige. Generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić otkrio je da je Stamenić odbacio ponudu Koventrija i sačekao drugu iz najjače lige sveta. Takođe, Zvezda će prihodovati više novca, tačnije pet i po miliona evra, što predstavlja značajan uspeh za klub.

- Ima situacija vezana za Stamenića, ugovorili smo sve, ali igrač nije prihvatio Čempionšip, već je čekao za Premijer ligu. Javio se klub odatle, nadam se da će već sutra potpisati za 5,5 miliona evra - izjavio je Terzić novinarima na početku priprema za novu sezonu, a prema saznanjima "Mocart sporta" u pitanju je Notingem Forest.

Republika

Foto: Starsport

Stamenić po dolasku u Zvezdu

Marko Stamenić je prošlog leta došao na Marakanu bez obeštećenja iz Kopenhagena i brzo se uklopio u tim. Iako je imao oscilacija u igri tokom sezone, uspeo je da se ustali i pokaže svoj pun potencijal u drugom delu sezone pod vođstvom Vladana Milojevića. Njegove zapažene partije privukle su pažnju klubova iz inostranstva, a konačni transfer u Premijer ligu potvrđuje da je Stamenić ostavio značajan trag u crveno-belom dresu.

Ovaj transfer predstavlja veliki uspeh za Crvenu zvezdu, kako finansijski, tako i u pogledu afirmacije kluba na međunarodnom tržištu fudbala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading